Silikonpupp eller ekte vare?

Pupper er vakre! La oss bare enes om det helt innledningsvis. Pupper er flott, uansett form og størrelse!

Det eneste som egentlig teller er om den som bærer dem selv trives med det puppestellet hun har! 


Bildet er herfra

En venninne viste meg en facebookdiskusjon om pupper, og diskusjonen gikk selvfølgelig på om silikon- eller saltvannsimplantater var greit eller om det kun var ekte vare som duger... Det var ingen av uttalelsene der som overrasket meg. 

(Diskusjonen foregikk i en lukket gruppe, og jeg har av hensyn til personvern verken linket til den eller lagt ved screen shots av den.)

Foretrekker ekte vare

Det var en del som sa at det i utgangspunktet ikke spiller noen rolle. Det var mange som sa "Ja takk, begge deler!" og som mente at det ene ikke utelukker det andre, og at det er opp til dama selv. Det synes jeg er oppløftende. Ikke fordi jeg er så stor forkjemper for opererte pupper, men fordi jeg er glad for enhver av våre fordommer som faller.

Likevel er majoriteten klare: de foretrekker ekte vare!

Størrelse, fasong, fasthet osv. betydde mindre for de som uttalte seg, enn om de var ekte eller ikke. Ekte vare er best! Visstnok...

Mangel på kunnskap?

Hun som startet diskusjonen stilte noen spørsmål som jeg synes var interessante. For etter noen spørsmål så viste det seg at svært få av de som foretrakk ekte vare hadde faktisk vært borte i en operert pupp. Det kan synes som om erfaringene var begrenset til det man ser på bilder og filmatisk fremvisning i mer voksne fora. 

Da skjønner jeg også at man helt klart foretrekker ekte vare. For i pornoindustrien og blant internasjonale glamourmodeller så finnes det mange med overdrevne eller tydelig falske resultater. Det er ikke noe fint når man tydelig ser at det er fake. 


Bildet er herfra

Er det så store forskjeller?

Som ethvert annet område, så har det skjedd masse innen plastisk kirurgi de siste årene. Det er stadig utvikling for å få best mulig "produkter". Det er tross alt en industri hvor det er MYE penger å hente.

Jeg har kjent på en pupp eller to opp gjennom årene. Og jeg har vært så heldig å få kjenne på både ekte vare og silikonvarianten. Det er stor variasjon. Noen ekte er faste. Da spiller størrelse liten rolle. Faste pupper er nydelig, helt fra de små, små knoppene til de store, fyldige. Herlig! Men enkelte er dvaske. Beklager å måtte si det, men har du to vrengte bukselommer på brystkassa så frister det lite! Det er i alle fall verken erotisk eller sensuelt!

Så var det silikonpuppen da... Jeg må ærlig innrømme at er jobben gjort bra, så ligger innlegget under muskulaturen og innlegget har en størrelse som passer til eieren. Der det er en virkelig god boob job, så merker jeg ikke at det er operert en gang. De er så klart faste og fyldige, men det verken kjennes eller synes. Og ikke kom her og si at jeg ikke har peiling fordi jeg ikke har klådd like mye på pupper som en del av dere mannfolka, for jeg har tross alt et puppestell selv - lett tilgjengelig 24/7. Denne observasjonen var det også flere i den facebookdiskusjonen som hadde merket seg også...

Pupp er pupp!

Det er uansett en ting som er klinkende klart:Pupp er pupp!

De færreste menn eller kvinner vil avvise deg uansett om puppen din er sånn eller slik. Og pupper er flotte saker i de aller fleste fasonger, farger og størrelser. Mange har sine preferanser, men i bunn og grunn stikker dette sjelden veldig dypt. Når klærne faller, så er man tross alt (som regel) eneste nakne dame i rommet. Og den som da klager på puppene, den fortjener en liten ørefik.


Bildet er herfra

- Fri og freidig - 

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #fri #friogfreidig #pupp #pupper #ektepupper #silikonpupper #silikoninlegg #pupperpupp #kropp #plastiskkirurgi #brystkirurgi #brystforstørrelse #blogg #helse #sex #samliv #sexogsamliv #sexogsingelliv 

1000 grunner til å ikke ha sex i kveld!

Vi damer er kjent for å si nei til sex når vi er i et forhold. Og ja, jeg dømmer her! For selv om det i ett og annet forhold er motsatt, så er det ingen tvil om at blant de som er i parforhold, så er det flere menn enn kvinner som går rundt å kjenner på frustrasjonen - 

De er seksuelt frustrerte! Enkelte til og med seksuelt utsultet!


Bildet er herfra

Savner nærhet

Jeg har hørt venninner fortelle om hvor høyt de savner nærhet. De savner at partneren ser på dem med det forelskede blikket de hadde i starten. De savner at partneren viser dem ømhet og nærhet. De savner romantikken De savner komplimentene, lekenheten, lidenskapen.

Samtidig...

Samtidig så avviser disse venninnene sine respektive partnere kontinuerlig. Forsøker han å kysse henne mens hun står på kjøkkenet, så forstyrrer han i matlagingen. Forsøker han å dra henne ned til seg i sofaen for å kose, så blir hun irritert fordi hun holder på med noe. Forsøker han å gi et kompliment, så blir hun sur fordi hun har lagt på seg. Forsøker han å leke, så får han kjeft fordi han ikke har ryddet bort det hun har mast om i tre dager. Forsøker han å krype inntil henne i sengen, så avviser hun han fordi hun er trøtt, sliten, har vondt i hodet, skal tidlig opp eller rett og slett fordi hun oppfatter det som sexpress.


Bildet er herfra

Unnskyldninger

Jeg skal ikke forsøke å løse dette problemet. Jeg er ingen psykolog eller terapeut. Men, jeg vet en ting! Det er at en mann som forsøker å ta initiativ til sex, kos, nærhet og intimitet og hver gang får høre unnskyldninger tilsvarende:


Alle disse 10 grunnene er opplevd av menn jeg kjenner...

Den mannen blir til slutt dritt lei! Det kommer den dagen han ikke gidder mer. Han orker ikke flere avvisninger. For det er det det er. Avvisninger! Og en avvisning er aldri gøy. Til slutt så sitter han der og lurer på hva som er galt med han når hun som elsker han ikke har lyst på han - noensinne!

Hva om det var motsatt?

Hvordan hadde damene reagert om det var vi som tok initiativet og ble avvist gang på gang på gang? Da hadde det ikke tatt lange tiden før det hadde gått en kule varmt. Glass hadde gått vegg i mellom, og stekepanner hadde blitt slagvåpen!

"Hvorfor i alle dager sier du aldri ja? Er jeg ikke bra nok for deg lenger? Hvorfor har du ikke lyst på meg? Er det hu dama på jobben kanskje? Er'a så fin hu'a? Hvor mange ganger har du pult hu? Hææææ?"


Bildet er herfra

Det er lov å si nei!

For all del... Det er lov å si nei! Det er ingen som kan forvente at noen skal ha lyst 24/7, selv om de menneskene også finnes. 

Likevel... Man kan heller ikke bli sur hvis mannen en dag står der med pakket koffert og sier at han ikke orker mer. Han er lei av avvisning. Og han har træler i hendene etter å ha runket alle gangene han ikke fikk pult det siste året. 

Behov

Det hele handler om behov. Vi har alle ulike behov! Og det er ingen som får lov til å degradere den andres behov i et forhold. Om dama trenger å få dekket sine emosjonelle behov, så er ikke det noe som har høyere prioritet eller rang enn mannens fysiske behov. 

For vi må huske at vi er ulike. Kvinner viser sine følelser ved det de gjør i hjemmet (lage mat, ta klesvask, rydde huset osv.) og ved å fortelle om det. Mannen viser ofte følelser ved å gjøre mannfolkting (hugge ved, skifte dekk, henge opp det bildet osv) og ved sex og elskov. 

Likevel så har vi kvinner en tendens til å degradere mannen til en sexgal apekatt, mens vi selv er den eneste rasjonelle og emosjonelle i parforholdet. Hvorfor degraderer damer den mannen de er sammen med, og degraderer hans behov?

Kvinne!

Kvinne! Du har valgt akkurat denne mannen. Valgt å dele ditt liv med han. Bør du ikke da også behandle han som akkurat det - din partner og livsledsager, din likeverdige! Du har valgt han! Ikke glem hans behov, for i hans behov ligger også hans måte å vise sin kjærlighet til deg og vedlikeholde og knytte nære bånd til deg!

Kvinne! Det er lov til å si nei, men ikke hver gang! Da har du ikke en livsledsager. Da har du ikke en partner. Da har du en venn. Og selv om en partner også kan være en venn, så vil ikke en venn nødvendigvis være en partner.

 

Nei, la oss avslutte med litt humor:

- Fri og freidig -

#singel #single #sex #sexogsingelliv #singelliv #singeltilværelse #sexnekt #neitilsex #parforhold #par #seksueltfrustrert #seksueltutsultet #samliv #sexogsamliv #samlivsproblemer #mathisenogfalsk #tommathisen #herodesfalsk #100grunnertilåikkehasexikveld #ikkeikveld 

Bad boys do it better

Jeg tiltrekkes alltid av menn som er feil for meg. Selv om magefølelse og rasjonalitet står å skriker og veiver med stoppskiltene, så går jeg på blindt og uten førerhund. Jeg vet at den lastebilen kommer til å treffe meg med toppfart, og at krasjet blir katastrofalt, men likevel hopper jeg i det med åpne øyne.


 

Attraksjonen

Jeg kjenner det kribler i kroppen. Det begynner å prikke i fingrene, i tærne og nedover ryggen. Jeg kjenner suget i magen. Som en liten berg- og dalbane som akkurat faller over kanten. Suget i magen sprer seg utover fra navlen og gjennom hele kroppen, etterfulgt av en intens, brennende hete. Sprer seg helt ut i fingerspissene. Samtidig samler en del av denne heten seg i underlivet og blir der. 

Jeg trekkes mot deg. Må ta på deg. Må kjenne hvordan det føles å la fingrene vandre oppover armene dine. Får en inderlig trang til å la tungen min skli over leppene dine, for å kjenne hvor myke og varme de er. Stå så nært deg at kroppen min kan krible der den varme pusten din treffer huden min. 

Alt jeg ser for meg er hvordan du tar et godt tak i håret mitt, lener hodet mitt litt bakover og biter meg i leppen. Jeg forestiller meg hvordan kroppen din ser ut, etter at jeg har revet av deg t-skjorten. Lar tankene vandre slik jeg ønsker at mine fingre skal vandre nedover brystet ditt, nedover magen, mot bukselinningen. Kjenner underlivet mitt trekker seg sammen i det jeg i tankene åpner beltet ditt og knepper opp den øverste knappen i buksen din.


 

Kjenner jeg dette - da er du ikke bra for meg!

Fornuft og begjær

Drittsekker er sexy! Lidenskapen det vekker i meg er enorm. Jeg kjenner hvordan hvert eneste sekund jeg ser på han fyller meg med et begjær som pumpes rundt i kroppen min. Jeg MÅ HA!

Jeg har gjort dette før, og jeg vet hvordan det ender. Jeg slukes med hud og hår, og du spytter meg ut igjen når du er ferdig med meg. Intuisjonen min kjenner deg igjen på mils avstand, og kjemper med nebb og klør for å få meg til å se en annen vei. Samtidig er lukten av deg i rommet som en magnet på meg, og jeg klarer ikke å la være. 

Hodet mitt skriker imot meg, og sender meg flash backs på alle krasjene jeg har vært gjennom. Men, lysten som river og sliter i kroppen min veiver disse faresignalene til side. Fornuften forsøker med alle midler den finner, men de biologiske driftene er sterkere. Begjæret vinner!

JEG MÅ HA!!!


 

Ja men, hva med de snille guttene?

Jeg kan ikke motsi dere. De snille guttene har mye å fare med. Enda mer enn en bad boy noensinne vil klare å gi. Og den snille er nettopp snill, og dermed så mye bedre for meg. Det burde jo telle noe i lengden, burde det ikke?

For jeg vil jo ha en mann som respekterer meg og tar hensyn. En som ser meg og elsker meg akkurat slik jeg er. En som stryker meg over ryggen om morgenen, og som pakker teppet rundt meg når jeg fryser. Han som lager middag når jeg kommer sent hjem fra jobb, og som overrasker meg med små romantiske gester når det minst er ventet. Det er jo DET jeg vil ha.


 

De er så forbanna kjedelige!

Det er synd å si det, men de snille guttene er så forbanna kjedelige i lengden. De gir ikke motstand. De utfordrer meg ikke. De er bare pusekatter...

Og sexen er verre. Hvis jeg i det hele tatt synes enn snill gutt er attraktiv nok til å vurdere sex, så dør det relativt fort. I alle fall etter første gang, hvor han har mistet nyhetens interesse. Det gir meg bare ikke noe. Sex med en snill mann man er glad i kan være deilig det. Det gir en unik, varm og intim nærhet.

Men jeg vil ha SEX!

Jeg vil ha han som drar meg i håret og biter meg i leppa. Han som bare må ha meg, og bøyer meg over sofakanten rett før vi skal gå. Han som i ren ivrighet dasker til på stumpen min så det gir gjenklang i rommet. Han som løfter meg opp og dytter meg mot veggen i et smug, bare fordi han ikke klarer å vente lenger. 

Jeg vil ha han som får meg til å gispe etter luft når han legger hånden på halsen min. Han som etterlager en sviende varme over huden min der hendene hans har vært. Han som får meg til å tigge etter at han skal ta meg. 

For bad boy'en har gjort dette før. Han kan dette! Han får meg over kanten igjen, og igjen, og igjen allerede før den snille gutten har rukket å forstå at jeg har en klitoris. Men kanskje en dag, så møter jeg han som gir meg det jeg ønsker meg uten at jeg krasjer...


 

- Fri og freidig -

#singel #single #sex #sexogsamliv #samliv #sexogsingelliv #begjær #lyst #lidenskap #snillegutter #badboy #flørt #tiltrekning #fri #friogfreidig #mann #menn #blogg #helse #intimitet #nærhet #godsex #kroppskontakt

Størrelsen teller mer enn du tror!

Ja, dette er et innlegg om størrelsen på menn - både høyden og DEN størrelsen.


 

Det finnes gud vet hvor mange artikler om temaet - hvor mye teller egentlig størrelsen? Og joda, den teller faktisk mer enn du tror.

(Og jeg beklager til alle sarte lesere for min språkbruk i dette innlegget, for enkelte ting kan ikke sies uten bruk av konkrete ord.)

De edle deler

Kølla. Snabelen. Junior. Kjeppen. Kronprinsen. Kjært barn har mange navn. Dere forstår alle hva jeg sikter til - pikken! Hvor mye har egentlig størrelsen på kølla å si for oss damer? 

Det er faktisk gjort forskning på akkurat dette, og en undersøkelse gjort av australske forskere viste at  størrelsen faktisk har noe å si. I alle fall utseendemessig i vurderingen av hvor attraktive menn er.


 

Det er derimot ikke sagt at det skal være størst mulig. Interessen for størrelsen ser faktisk ut til å dale etter et visst punkt når det er stort nok.

Alt håp er heller ikke ute. For norske kvinner faktisk søker under gjennomsnittet etter porno med velutstyrte menn. Det finnes også de undersøkelser som viser at mange kvinner synes størrelsen er uviktig. Og blant erfarne kvinner skal visstnok tykkelsen på kronprinsen være viktigere enn lengden.

Høyden

Men, forskningen viser også at størrelsen på snabelen ikke har alt å si. Det er kombinasjonen høyde, skuldre og størrelse på junior som avgjør. Stor kjepp kan kompensere for noen centimeter i høyde blant annet. For det er ingen tvil om at høyden er viktig for oss kvinner. 


 

Kvinner generelt foretrekker menn over 1,80. Bare se på Tinder, hvor det nesten ikke finnes en mannlig profil hvor høyden ikke er angitt. Høye menn, særlig kombinert med bredere skuldre blir gjerne sett på som mer maskuline og tiltrekkende.

Ja men, har det egentlig så mye å si?

Svaret er både ja og nei.

Igjen - de edlere deler

Når det gjelder størrelsen på staken, så har det egentlig minimalt å si så lenge man ikke er i ytterpunktene veldig stor eller veldig liten. For etter egen erfaring er ingen av delene noe særlig ålreit.

En som er stor må som regel vise ganske mye hensyn. Han kan som regel ikke ta en dame for hardt, fordi det kan være smertefullt å treffe bunnen i henne. En vagina er tross alt ofte kortere enn en penis. Er den for tykk, så kan også det være en utfordring ved at dama er for trang eller at det blir for mye friksjon. 

Det er heller ikke noe stas med en som er for liten. For vi (i alle fall jeg) ønsker å kjenne at en mann fyller oss når de trenger inn. Det er kjedelig å bli pult, og ikke kjenne annet enn hoftene hans som treffer hoftene dine. Da kan jeg like gjerne så å bumpe rumpa mot en vegg.

Det er heller ikke noe gøy å måtte lete etter junior og lokke han frem, eller runke en mann bare med fingertuppene fordi å bruke hele hånden blir for stort.


 

Så lenge vi ikke snakker for stort eller for lite (som gjelder de aller færreste), så er egentlig totalen det eneste som teller. Dersom størrelsen ikke er den ideelle, så kan mye kompenseres med teknikk, stilling, tunge og fingre. Dessuten vil også ideell størrelse variere fra dame til dame. Vi er tross alt heller ikke likt konstruert.

Høyden - igjen

Jeg er en av de som har tenkt at høyden ikke teller så mye. For all del, høye menn fremstår ofte som mer maskuline enn lave. Samtidig så vil inntrykket av maskulinitet også påvirkes av utstråling, selvsikkerhet, kroppsspråk, antrekk, skjegg osv. Det er et helhetsinntrykk. Derfor har jeg aldri brydd meg noe særlig om høyde på forhånd.

Meeeeen.... Jeg har dessverre endret mening!

For en liten stund siden datet jeg en mann som ikke var stort høyere enn meg selv, og jeg er en liten frøken på skarve 1,64 på sokkelesten. Ikke hadde han det karakteristiske maskuline utseende heller, men for all del... Han fikk en sjanse. Det er mange viktigere kvaliteter ved en person enn høyden tross alt.

Så en dag stod jeg der da. Bøyd over kjøkkenbenken med baken i været. Og det lovet jo bra, eller hva? 


 

Jeg elsker høye hæler og har dem gjerne på "til sengs". Selvfølgelig er stiletter favoritten, og jo høyere jo bedre. Fordi jeg ofte har på høye hæler så vil jeg automatisk stå på tå hvis jeg tas bakfra (beklager detaljene). I tillegg foretrekker jeg å stå med nesten samlet ben, fordi jeg da kjenner han bedre og blir trangere. 

Men, der stod jeg da med denne lille mannen bak meg. For å få det til måtte jeg stå med føttene flatt plantet i bakken og bena over en halvmeter fra hverandre. Det var turn off!

Så da fant jeg ut at høyde faktisk har noe å si for meg også... Og jeg skjønte jo brått at det trolig ikke er tilfeldig at omtrent samtlige av mine tidligere kjærester er over 1,90.

Så, hva er konklusjonen:

Konklusjonen min er at størrelsen teller mer enn man tror. Enten det er snakk om høyde, skulderbredde eller soldaten. Men mer her, kan kompensere for mindre der. Og mer kan også være teknikker, fingerferdigheter, personlige egenskaper som trygghet, godhet, varme og nærhet osv. osv.

Og heldigvis er alle kvinner forskjellige, og dermed varierer også våre preferanser. Så det som passer meg, passer garantert ikke for nabofrua.

Og så en liten fun fact:

Det er mange som prater om størrelsen. Særlig de som er store har en trang til å fortelle omverden om akkurat hvor mange cm som finnes bak buksesmekken.

Vel, jeg har vært med my fair share of men....

Flere har påstått at de er store. Sannheten er at dere ikke er så store som dere tror! Dere er ikke små, men det er heller ingen grunn til å tro at å åpne buksesmekken på akkurat DEG er som å finne enden av regnbuen. De virkelig store, det er de som har holdt kjeft fordi de ikke vil skremme noen...


 

To artikler er brukt for å finne forskningsmaterialet som er presentert. De to finner du HER og HER.

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sex #sexogsamliv #samliv #sexogsingelliv #penis #størrelse #penisstørrelse #størrelsenteller #menn #mann #høyde #utstyret #forskning #side3 #blogg #helse #storpenis 

Ligge sammen uten å ligge sammen

Det har skjedd en endring som jeg synes er helt merkelig! Jeg vet ikke om det skyldes at vi (jeg og de jeg dater) er eldre, og har travlere liv. Eller om det er tiden som har endret seg. Derimot har jeg observert at frasen

"Vi ligger sammen uten å ligge sammen!"

har endret innhold totalt!


 

Hva har skjedd?

Før kunne man sove sammen når man datet uten at det betydde at det med sikkerhet ble sex. Det var lettere å få noen til å sove over enn å være sikret sex. 

Nå er det motsatt. Det er lettere å få sex enn å få noen til å sove over. For det er tydeligvis mer normalt å bytte kroppsvæsker (kun et uttrykk for man bruker tross alt kondom), enn det er å tilbringe natten i samme seng. 

Så det er tydeligvis helt greit å knulle som kaniner (pardon my french), men det er ikke greit å sove inntil hverandre. Kroppskontakt kan vi ha i massevis, bare ikke nærhet og intimitet.

Savner noen å sove med

Jeg må innrømme at jeg for første gang i livet savner noen å sove med. Dette har jo aldri vært noen utfordring når jeg har vært singel tidligere, men det er tydeligvis det nå. Og jeg savner slik det var.

Har vi blitt redde for å være nær noen? Har vi blitt redde for å dele intimitet? For det er tydeligvis litt trendy med "tøm og røm", uten at jeg helt skjønner hvorfor det ene må utelukke det andre... Kan vi ikke bare gjøre som Ole Brum, og si "ja takk, begge deler!"?

For det er deilig å sovne i armkroken på en mann. Eller spooning. Herregud, jeg savner spooning! Den nærheten, bare det å kjenne en annen kropp inntil min, kjenne på varmen. Det savner jeg virkelig!


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singeltilværelse #singelliv #sex #samliv #sexogsamliv #sexogsingelliv #liggesammen #sovesammen #fri #friogfreidig #intimitet #savn #nærhet #kroppskontakt #tømogrøm

Nakendate - sånn gikk det!

I går var jeg på nakendate! Det er jo litt annerledes å gjennomføre hele daten helt uten klær eller annet å dekke seg med. Jeg synes det er gøy og spennende å prøve noe nytt, så selvfølgelig sa jeg ja da forslaget kom på bordet.


 

De av dere som ikke har lest gårsdagens innlegg, bør gjøre det. Det finner du HER!

Hvordan gikk det?

Det var veldig merkelig å gjøre seg klar til date uten å måtte tenke på hva jeg skulle ha på meg. For det er jo en greie vi damer gjerne sliter litt med når vi skal noe. Men, i går var jo ikke det noe tema. Derimot er det første daten hvor det virkelig har vært viktig at legger er barbert og bikinilinja er trimmet. Etter dusjen fikk jeg sminket meg, før jeg dro på meg en lett neglisjé, bare for å ha på noe når jeg åpnet døren.

Avtalen var uten klær fra første stund, så fyren gikk rett på badet og kledde av seg. Jeg sørget for at neglisjeen min forsvant, og da stod man brått der naken...


 

Jeg var redd det skulle bli veldig kleint når han kom ut fra badet, så jeg fant ut at jeg måtte glemme at vi var nakne. Bare late som ingenting, i alle fall innledningsvis. Så jeg fant frem litt drikke og så satt vi oss i sofaen.

Det var heldigvis ikke kleint. Praten fløt lett som enhver annen date. Sett bort i fra vandrende blikk, så var det egentlig ikke noe annerledes å gjennomføre daten naken. Det gjorde det hele til en veldig forfriskende opplevelse! Dette kan jeg godt gjøre igjen altså!


 

Så kommer jo det som jeg vet at flere lesere lurer på:

Did we do it?

Avtalen var at vi kunne kysse og ta på, men ikke under beltestedet. Vi skulle IKKE ha sex! 

Selvfølgelig så har man pirret hverandre opp frem til daten, fordi man har vært spent og nysgjerrig på hverandre. Vi var derfor begge inneforstått med at det kunne bli vanskelig å holde akkurat den. Innerst inne så visste vi vel begge to at den "regelen" ville bli brutt om kjemien ikke ble forstyrret og klein av nakenheten

Er kjemien god på date, så rører man jo lett ved hverandre. Legger hånden på kneet, stryker på armen, stryker over ryggen osv. Når man er naken, så blir alt dette litt mer intenst. Så svaret på spørsmålet er:

J A ! ! !

Vi klarte ikke å holde fingrene av fatet, men det er helt greit! For her sitter jeg og smiler i dag, glad og fornøyd!

Smiling woman laying on bed with man
 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sex  #sexogsingelliv #date #dating #nakendate #nakendating #naken #flørt #fri #friogfreidig #pådate #onlinedating #tinder #sjekking #berøre #berøring #pirre #flørt #flørte #samliv #sexogsamliv

 

Nakendate

I kveld skal jeg på nakendate! Ja, du leste riktig

N A K E N D A T E ! ! !


 

Det hele begynte med at jeg tekstet med en fyr jeg synes er veldig spennende. Han pirrer nysgjerrigheten min, og det skjer ikke så ofte. Vi flørter, og selvfølgelig vris samtalen inn på sex titt og ofte. Kanskje oftere ofte enn titt...

Det ble en spøk over dette med å ikke få lov til å ha sex, og plutselig lå et litt spøkefullt forslag om nakendate på bordet. Jeg digger ting som er nye, originale, utenfor boksen, annerledes... Kall det hva dere vil! Jeg synes dette var kjempekult! Ikke er jeg sjenert heller, så nakenhet gjør meg ingenting. Ideen traff midt i blinken hos meg!

Hva er greia?

Det må jo være litt enigheter rundt en sånn type date, for det er jo, som sagt, litt utenfor boksen. Tanken er at vi bare skal skravle, spise litt, se en film, hva som enn passer oss. Men, dette skal da gjøres uten en tråd. Så vi har satt noen "regler":

 • Nakenhet fra første stund, klær er ikke tillatt
 • Berøring og kyssing er lov
 • Slikking, suging, onanering (av den andre) og penetrering er ikke lov.
   


 

Sexdrift og tiltrekning vs. konkurranseinstinkt

Greia er rett og slett en utfordring, for å se om vi klarer å holde å være nakne i samme rom uten å ha sex. Vi kommer garantert til å ha lyst. Jeg vet også at blir lysten stor nok, så kommer jeg til å erte han i et forsøk på at han sprekker. 

Det blir rett og slett en prøvelse om hva som er sterkest av sexdrift og tiltrekning eller konkurranseinstinktet. 

Og nei, han skal ikke bli over natten, sånn at vi bare kan legge oss og sove til dagen etter heller....

Jeg gleder meg! Dette tror jeg er den kuleste daten jeg har blitt "invitert" på noensinne. Hadde du turt???


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #fri #friogfreidig #pådate #date #dating #nakendate #nakendating #sex #sexogsamliv #samliv #sexogsingelliv #onlinedating #tinder #sjekking #onlinesjekking #kyssing #kysse #berøre #berøring #pirre #flørt #flørte

10 grunner til at jeg savner kjæreste

Tidligere i uken presenterte jeg mine topp 10 grunner til at jeg DIGGER singellivet. Det bør jo selvfølgelig veies om med en motpol.


 

For selv om jeg elsker singellivet mitt og alt det har å by på, så er også savnet der innimellom. Savnet etter en kjæreste. Den ene. Den som gjør at jeg ikke lenger er "ensomhet", men heller er del av en "tosomhet". Så her er listen:

Topp 10 grunner til at jeg savner kjæreste:

 1. Våkne sammen
  Det å våkne sammen noen er alltid stas. Våkne av at noen ligger å stryker deg over ryggen eller kinnet. Åpne øynene sakte, og se rett inn i velkjente øyne til den man elsker. Et lite smil etterfulgt av et "god morgen kjære", det blir jo stort sett ikke mer romantisk enn det.


   
 2. Late søndager
  Det er en grunn til at "søndagskjæreste" er et begrep. For søndager er den kjedeligste dagen å være singel på. Disse dagene skulle jeg gjerne kunne delt med noen. Lat morgen hvor man våkner sammen, har morgensex, drikker kaffe i fred og ro. Så tilbringe dagen enten med å gå en tur, besøke en utstilling, dra på oppdagelsesferd i bilen og se hvor man havner, eller bare ligge nakne i sengen og se film og kose hele dagen.
   
 3. Hverdager
  Det er deilig å dele hverdagene med noen. Spise middag sammen, prate om dagen som har vært, små smil og kjærtegn når man passerer hverandre i huset, krype opp i sofaen sammen for å slappe av og det å bare ha noen tilstede.


   
 4. Noen som alltid er der
  Det hender ofte det skjer små ting i hverdagen min som jeg gjerne vil dele med noen. Det kan være en frustrasjon eller irritasjon, men stort sett er det alltid snakk om hverdagsgleder. Dere vet... Disse små, egentlig ubetydelige tingene i hverdagen som får oss til å smile og som betyr så utrolig mye i den store sammenhengen. Årets første hestehov, en kaffe i nydelig vårsol, et smil fra en fremmed på trikken, skryt fra sjefen... Det å faktisk ha en man kan ringe til eller tekste for å dele disse små tingene... Det savner jeg!
   
 5. De gode samtalene
  En kjæreste eller partner er for meg den man prater mest med. Den ene man har de virkelig gode samtalene med. Det kan være om forholdet og hverandre, om jobb, om venner, om politikk, religion, samfunnsproblemer, gleder, utfordringer, tv-serier, hva som helst. De gode samtalene som bare flyter og hvor man glemmer tiden. Hvor man er så oppslukt at alt annet ikke betyr noe, kun der og da teller.
   
 6. Å være stille sammen
  Det er ikke mange man kan være stille sammen med, med det kan man med en kjæreste eller partner. For ellers kan stillhet være ukomfortabelt. Men med kjæresten så er det så mye trygghet, nærhet og varme at stillheten kan nytes sammen. 
   
 7. Armkrok
  Noe av det aller, aller deiligste med en kjæreste er å ha en fast armkrok å krype inn i. Enten det er i sofaen med en god bok, når jeg skal sove eller hvis jeg trenger å gjemme meg litt når vi ser en grøsser. Armkrok er noe av det beste som finnes!


   
 8. Kos
  Denne er sidestilt med armkrok. Jeg er en kosejente, så det å kunne få kos og klemmer når jeg vil er helt herlig. Jeg trenger fysisk kontakt, og det er ikke alltid det savnet kan tilfredsstilles av en klem fra en venn, junior på fanget eller et tilfeldig ligg. For den nærheten og intimiteten som en kjæreste, en partner kan gi, den kan ikke erstattes.
   
 9. Kyssing
  Det er så deilig å kysse. Varme, myke lepper som møter hverandre. Tungespiss som utforsker. Litt frekk småbiting i en underleppe. Herregud, det er deilig! Og tilgangen på kyssing er vesentlig større med en kjæreste. Noen ganger savner jeg tiden i tenårene når man kunne kline i timesvis...
   
 10. Regelmessig sex
  Jeg er veldig, veldig glad i sex. Jeg vil ha både kvantitet og kvalitet. Og jeg liker alt fra den kjappe ved kjøkkenbenken rett før man skal ut døren, til den lange, lidenskapelige og intime elskoven. Sex med en man elsker er stort sett alltid bedre. Det eneste man ikke får der er nyhetens interesse, men så viktig er ikke den. Å ha sex med en partner man kjenner og er glad i, er derimot fantastisk. 

Så ja, selv om jeg virkelig digger singellivet, så har det sine fordeler å være i et parforhold også. En dag blir det min tur, og den dagen gleder jeg meg til. Men, jeg har ikke hastverk. Den dagen kommer raskt nok, og inntil da bare nyter jeg livet!

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #fri #friogfreidig #sex #sexogsingelliv #sexogsamliv #samliv #ensomhet #tosomhet #kjæreste #kjærester #kjærestepar #finnekjæreste #finnedenrette #kos #kjærtegn #hverdag #armkrok #kyss #kyssing #klining #hverdagsgleder #par #parforhold #partner #kjærlighet #forelskelse

Da har jeg rundet Tinder... Hva nå?

Nå har jeg mer eller mindre rundet Tinder. Det føles sånn i alle fall...


 

For all del... Dette betyr ikke at jeg har datet alle matchene mine, og hoppet til køys med de som lot seg lure. Langt der i fra! Selv om jeg av mange vil anses som promiskuøs, så prøver jeg ikke å sette noen rekorder her...

Det hele skyldes at jeg begynte å merke resirkulering. Profiler jeg hadde sveipet til venstre tidligere begynte å dukke opp igjen. Til slutt fikk jeg denne:


 

For kresen, eller for ivrig?

Jeg skal innrømme at jeg har tilbrakt litt mer enn fem minutter på Tinder i det siste. Men hva skal man ellers gjøre når man kjeder seg hjemme alene? Det er enkel underholdning, samtidig som det er spennende når man begynner å chatte med noen. Så det har blitt MANGE sveip.

Jeg er kresen, det skal jeg ikke fornekte. Men det er ikke umulig å slippe gjennom nåløyet hos meg. Jeg har nemlig også fått denne:


 

Og nei, jeg kommer ALDRI til å betale for verken sjekkeapp eller noen annen form for online dating.

Ensformige profiler

Jeg skal jo innrømme at Tinder ikke er det mest spennende på sikt. Alle profilene er jo like man har hovedsakelig fire typer menn på tinder:


 

Hva med en lett blanding?

Jeg skulle gjerne møtt en fyr som er litt aktiv, enten det er på treningsstudioet, med løpesko på bena, eller på fjellet. Men, han må også like å kjenne på hvilepulsen i sofaen med mat og vin. Han må gjerne ha veltrent kropp (men intet krav overhodet), men han behøver ikke å vise frem hele før jeg avdekker den selv eventuelt. Han må gjerne være kreativ, men det er også viktig å ha noe omløp i topplokket utover denne harde skolen livet sender oss alle gjennom. Og familie er vel og bra, men jeg skal i første omgang på date med fyren og ikke hele nabolaget.

Jeg er heller ikke perfekt, men jeg tror jeg kan by på litt forskjellig. Jeg går mye tur og skulle gjerne gått oftere i fjellet, og jeg elsker sofakvelder med film, vin og mat. Jeg er høyt utdannet, men de beste diskusjonene er om temaer alle kan relatere seg til. Jeg nyter gode italienske viner, men jeg møter helst vennene mine til en kaffe eller en halvliter på en brun pub. Jeg er kreativ, men har ingen suksess med å uttrykke det. Jeg er familiekjær, kosete og rolig, samtidig som jeg gjerne er sosial når noe skjer. Men, de mennene som matcher det, de finnes i alle fall ikke på Tinder.

Hva med andre muligheter?

Det finnes jo ganske mange sjekkeplatformer for tiden, så kanskje Tinder ikke er min greie. Kanskje jeg skulle forsøkt noe nytt. Men, jeg aner ikke hva hvor jeg skulle begynt. Eneste kriteriet mitt er at det skal foregå i anstendige rammer, og det skal ikke koste penger. I jungelen av platformer, så er det lettere å la være enn å forsøke... Kanskje prince charming dukker opp på døren min en vakker dag?


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #dating #date #sjekking #onlinedating #onlinesjekking #datingprofil #onlineprofil #sukker #match #tinder #happn #nextlove #elitesingles #okcupid #sjekkeapp #finnedenrette #finnekjærligheten #denrette #kjærlighet #par #parforhold #sex #sexogsingelliv #rundettinder #fri #friogfreidig #blogg #samliv 

Dating - før og etter fylte 30 år

Det er noe som skjer et eller annet sted på veien. Jeg tror det kalles å bli voksen. Det er i alle fall stor forskjell på å være singel når man er i 20-årene, og det å være singel i 30-årene.


 

Singel etter fylte 30 år betyr blant annet ekstremt mange merkelige spørsmål om hvorfor du er singel. Man skulle nesten tro at man har gått på vannet eller gjort vann til vin, men neida - jeg har bare ikke kjæreste akkurat nå!

Det hjelper jo heller ikke på at folk rundt behandler deg som enten helt eller satan selv. Enten er du modig, selvstendig, sterk og stolt kvinne! Eller så må det være noe fryktelig galt med deg.

Hva med dating?

Det er helt klart at dating i 20-årene og dating i 30-årene er to vidt forskjellige ting. Det å bli voksen gjør at man ser ting litt annerledes:


 

Man har også litt mer realistisk forhold til første date. I 20-årene håpet man på at fyren hentet deg på døren med blomster og sjokolade gjemt bak ryggen. Selvfølgelig ble man også litt skuffet hvis det ikke var middag på restaurant, helst etterfulgt av en romantisk gåtur eller forsøk på å holde hender på en skummel film på kino.

Etter fylte 30 år så er man happy om man kan møte daten on site, fordi man kommer løpende enten fra jobb eller barnevakten. På vei til daten sitter man også og krysser fingrene i håp om at fyren ikke forventer mer enn en kaffe eller øl. Det kan tross alt bli kleint, og da er det kjedelig å være forpliktet til å vente på maten, spise maten, vente på regning osv. før man kan avslutte daten. Og gaver? Det er forbeholdt venner og kjærester på bursdag og til jul. Kanskje med håp om en oppmerksomhet ved spesielle anledninger - hvis han husker dem da... Og det mest romantiske vi kan få, er noe vi sa vi ønsket oss eller trengte for 6 måneder siden.


 

Om en fyr hadde dukket opp med blomster på date nå - veldig romantisk, samtidig som jeg hadde blitt litt skremt! Det er jo ikke akkurat vanlig lenger.

The effort we put in it...

Av en eller annen grunn så er det mer akseptabelt å pynte seg for en mann i 20-årene enn i 30-årene, og mer akseptabelt om du er singel enn om du er godt etablert. Why???

Selv om jeg er halvveis i 30-årene, så har jeg faktisk ikke blitt mindre forfengelig altså. Jeg er bare forfengelig på en annen måte - mer selvsikker, stilsikker og passende for anledningen.

Ikke ville jeg blitt mindre forfengelig i et parforhold heller. Hvorfor skal en fremmed mann fortjene penere undertøy enn din partner, ref. første bildet over her? Hvorfor skal han som har tatt deg med på en date eller tre, eller kanskje bare dukker opp på døra for et knull, få mer enn din valgte partner? Etter min mening så fortjener jo den som holder ut med alle våre hverdager, feil og mindre pene sider dette mer enn en tilfeldig fyr.

Men, gjengs mening er visst dette:


 

Her er jeg tydeligvis i utakt med samfunnet, men det er helt greit. Vi behøver tross alt ikke være enige. Man skal selvfølgelig kunne være seg selv i et parforhold, men det er heller ikke noe i veien for å gjøre en innsats for hverandre. Rett og flett for å la vår partner også få se den skinnende siden av medaljen en gang i blant.

Hva med romantikken?

Hvis man ser på generasjonen til våre besteforeldre, så ville blomster til frøkna man skulle på date med være en selvfølge. Og man tok med damen ut på dans. Herren kurtiserte sin utvalgte. I dag er man heldig om man får påspandert en pils eller kaffe. Selv om mye av de romantiske gestene har blitt avviklet i takt med fremdriften i likestillingskampen, så er det tydelig at det var mer akseptabelt å være tullete romantisk for menn da de var 20 år enn nå som de er voksne. 


 

Betyr det at romantikken er død???

Jeg håper og tror ikke det. Jeg tror samfunnet er inne i en fase hvor pils og puling på første date er på vei ut, i alle fall der man er interessert i å finne ut av om det kan bli noe mer. Jeg håper og tror vi er i ferd med å ta romantikken tilbake. Kanskje ikke i form av roser og dans, men ved hjemmelaget mat, armkrok og hverdagsromantikk.

For de små romantiske gestene som viser at noen bryr seg, de finnes. De er kanskje ikke like tydelige lenger, men de finnes Vi må bare lære oss å se dem!


 

Alle bildene og inspirasjonen til innlegget er hentet fra Brightside.

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #date #dating #romantikk #parforhold #par #kjærlighet #tegnpåkjærlighet #romantisk #datingetter30 #fri #friogfreidig #sex #sexogsingelliv #blogg #sjekking #finnekjærligheten #finnedenrette #denrette #brightside

Sex med en gift mann?

Utroskap er ikke noe nytt. Vi vet alle at det skjer, og det er lite vi kan gjøre med det. Så lenge det ikke skjer med oss...


 

Men hvem sitt ansvar er det egentlig? Utroskapen...

Jævlig heit mann! Jævlig gift mann...

Jeg fikk en god match på Tinder her. Praten går løst, og han sier raskt ifra at han kun er ute etter en ting. Han er heit, så by all means. Jeg er ikke snerpete, så nysgjerrigheten avtar ikke med det. Men, han er også gift.

Cropped view of a married man's hands as he removes his wedding ring; Shutterstock ID 114488443; PO: The Huffington Post; Job: The Huffington Post; Client: The Huffington Post; Other: The Huffington Post
 

Jeg skal innrømme at jeg har gjort det før - hatt sex med en gift/samboende mann. Det er en voldsom frihet i det. Fordi man vet det ikke blir noe mas. Hvis det først bare er sex man vil ha fra noen, så er det veldig ukomplisert med en gift mann. Han blir sjelden over natten. Han kverulerer ikke på bruk av kondom (for de menn finnes faktisk). Han lager intet drama. Og han blir ikke følelsesmessig involvert på en måte hvor han likevel begynner å kreve noe. En gift mann forlater ekstremt sjelden sin kone for elskerinnen - heldigvis!

Jeg skal heller ikke undervurdere beruselsen! Det gir en ekstremt berusende følelse å ha knulledates. Særlig med gifte menn. Det er så sexy og forbudt. Det gir en deilig følelse av MAKT! Jeg kan ikke forklare det. Det bare er sånn...


 

Hvem sitt ansvar?

Det er ingen tvil om det som skjer. Det er utroskap! Fra hans side.

Det finnes jo de tilfeller hvor ekteskapet er åpent, og mannen har konas aksept for å ta en elskerinne. Det er ikke det vi snakker om her, for det er ukomplisert. Det er kanskje ikke alle som forstår åpne forhold, eller synes det er moralsk akseptabelt. Men, i slike tilfeller er det ingen svik. Det er ingen som blir ført bak lyset, bedratt, såret. Så det holder jeg utenfor her.

Utroskapen derimot, hvem har ansvaret for den? Hvis jeg har sex med en gift mann, så er det i bunn og grunn KUN han som faktisk bedrar noen (forutsatt at jeg verken kjenner kona eller vet hvem hun er). For hvilket ansvar har jeg for andre, ukjente menneskers ekteskapelig lykke?

Eller har jeg et selvstendig moralsk ansvar? Utroskap blir "straffet" med samlivsbrudd, stigma, tap av sosial anseelse, dårlig rykte osv. Skal medvirkningen straffes på samme måte?

Er det like ille å ha sex med en gift mann, som det er å være utro mot sin livspartner? Elskerinnen bryter jo ingen løfter. Hun bedrar ingen. Gjør hun da egentlig noe galt? Eller er det bare skuffende fordi vi tenker at det kunne vært vår mann?

Jeg lurer... For jeg ser begge sider.


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sex #sexogsamliv #par #parforhold #utroskap #sexmedgiftmann #denandrekvinnen #elsker #elskerinne #åpentforhold #sexogsingelliv #fri #friogfreidig #samlivsbrudd #knulledate #tinder #giftemenn #blogg #utro

Tjukkebollafeita på date?

Det var en så vanvittig god start jeg hadde på dagen i dag. Troppet opp på badevekten, og prøvde å roe meg ned med "det er ikke så ille som du skal ha det til!" Men jo, det var det!

Tallet på vekta skrek mot meg! Og tankene mine skrek ikke noe mindre: "Du er ikke fri og freidig du vettu! Frodig tenker jeg vi sier. F - R - O - D - I - G ! ! !"


 

Jeg visste jo at singelpåske og tilbud på smågodt var en dårlig kombinasjon, men litt skal man jo unne seg. Problemet er bare at jeg ikke helt skjønner mengdebegrepet LITT, og tydeligvis blander sammen hekto og kilo når jeg plukker smågodt.

Panikk!

Jeg er forfengelig, jeg er det! Det innrømmer jeg med glede. Samtidig har jeg stort sett alltid vært fornøyd med meg selv og kroppen min. Joda, den kunne vært litt tynnere, litt strammere, litt bedre trent osv. Men, jeg har vært fornøyd likevel.

Nå stod jeg der med panikk! For tallet på vekta var virkelig ikke noe ålreit. Og skal jeg være ærlig, må jeg nok skylde på ukene før påske også. I alle fall fikk jeg mye bilder i hodet på hva som må gjøres, samtlige i god, panisk Bridget Jones-stil.


 

Det skal legges til at jeg ikke tenker helt klart før kl. 6 om morgenen, men det er ingen tvil om konklusjonen: NOE MÅ GJØRES! Og det snart. Aller helst i går!

Jeg er lat!

For sannheten er at jeg er lat. Ekstremt lat! Jeg skulle gjerne gått i fjellet og trent hver dag. Det ser jo så utrolig digg ut egentlig. Men, jeg er rett og slett for lat. Det er jo så deilig å bare ligge på sofaen, eller sitte på en kafé, eller krølle seg sammen i senga med en bok eller film...


 

Det får jeg nå svi for. Det er kanskje på tide å innse at kroppen ikke er 20-ish lenger. Fettet fester seg faktisk til kroppen. For si som en bilfrelst kompis sa: "Gammal kjerre kan være rålekkert, men hu krever en god porsjon vedlikehold for å duge!"

Han har et poeng!

Det er jo så enkelt

Hey! Jeg så enkelt, ikke lett! Løsningen er enkel. Den kjenner vi alle: MINDRE INN ENN UT!

Vi kan det alle sammen. Vil man ned i vekt og størrelse, så må man forbrenne mer energi enn man inntar. Her er det ingen fordel å gå i pluss. Man må dytte mindre i brødhølet enn det kroppet bruker og man selv gjerne vil ha. Regnestykket må gå i minus! 


 

Trives bedre som freidig enn frodig!

Det er jo ikke noen tvil om at freidig er bedre enn frodig, i alle fall i mine øyne.


 

Og misforstå meg rett her... Jeg trives ikke som et skranglete skjelett uten former som kun er hud og bein. Jeg kommer alltid til å være en curvy dame med feminin fasong. Men, det kan faktisk bli for mye av det gode. Jeg har verken planer om eller råd til å oppgradere hele garderoben min en størrelse eller to, og ikke ønsker jeg det heller. 

Man får jo ikke akkurat like mange treff på Tinder om man skriver lubben i profilteksten heller. Og ikke vil jeg være den som blir møtt med å måtte realisere denne når jeg går på date:


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #friogfreidig #friogfrodig #fri #date #dating #slanking #slank #tjukk #feit #kosthold #påske #påskegodt #vekt #vektnedgang #sexogsingelliv #sjekking #onlinesjekking #onlinedating 

Tinder, online sjekking og "Vil du pule?" i tredje melding

De fleste som har vært single de siste 10 årene har vært innom en eller annen form for online sjekking. Det kan være morsomt, frustrerende, sjokkerende, spennende, klønete, hett... Alt og ingenting!


 

Sannheten er at etter hvert sitter man med følelsen av å ha speidet vennekretsen rundt uten hell, så hvor ellers skal man møte nye muligheter? Dating på jobb kan føre til ganske kleine komplikasjoner en mandags morgen etter at en date har gått feil. Og alle disse stedene hvor folk møter hverandre... I don't get it! Jeg har aldri blitt sjekket opp verken på treningsstudioet, butikken eller biblioteket. Eller jo, men da av så creepy mannfolk at besøksforbud er mer fristende enn et telefonnummer.

Joda, så da blir det online dating. Jeg har forsøkt å holde meg unna, men nå har selv jeg måttet krype til korset. Og vi hoppet rett i det og startet med Tinder.

Hvordan finne den perfekte profilteksten?

Å finne en beskrivende profiltekst er ikke spesielt lett. Vi nordmenn er ikke spesielt glade i å skryte av oss selv, men det gjelder ikke for meg. Jeg har selvtillit nok til å tørre å fremheve mine gode kvaliteter. Likevel, man skal være original og spennende. Det nytter jo ikke med:


 

Det er ingen som tror på det, og det skiller seg jo ikke nevneverdig ut. Eneste som mangler er "Bill.mrk. drit kjedelig".

Samtidig kan man ikke være så ærlig heller. Det hadde vært hysterisk morsom, men jeg vil trolig ikke finne en mann verdt å samle på ved å skrive:


 

Så man finner en penere versjon av seg selv som er litt mer egnet for offentligheten. Ikke nødvendigvis løgner, men bare en litt pyntet sannhet. Jeg sammenligner det gjerne med å forberede seg til date. Man dukker ikke opp på første date uten sminke med håret til alle kanter i joggebuksa med slaskete ræv og knær. Første date ønsker man å gjøre et godt inntrykk, så man viser frem en sminket og pyntet versjon. Fortsatt sannheten, men bare med et dryss av glitter og glamour.


 

Hvordan si hva du ønsker deg?

Når man først har klart å beskrive seg selv på en grei måte (les: er så dritt lei av å forsøke at man gir opp og lar det bli som det blir), så må man prøve å forklare hva man ønsker. Heller ikke her kan man være helt ærlig. Jeg kan jo ikke si:


 

Neida, jeg har ikke så mange faste kriterier egentlig. Men, man kan vel ønske seg hva man vil? Dessuten er det lettere å si hva man ikke vil ha egentlig:


 

Med tiden vet man at det ikke handler om kriterier og spesifikke ønsker. Det handler om kjemi og det å trives i hverandres armer. Man vil egentlig bare ende opp med en som både får deg til å le og til å komme, men det er ikke så lett å beskrive i en datingprofil. Egentlig skulle jeg ønske at det var så lett som dette:


 

Profilen på plass. Hva nå?

Da har man endelig fått på plass profilen, les: man har til slutt gitt opp fordi man er drit lei og tenker at det får bli som det ble. Hva nå? Jo, nå begynner klikkingen, likingen, sveipingen. Alt ettersom hvilken plattform man er på. Og hvis man faktisk får match og man begynner å skrive til hverandre, så slår det sjelden feil. I løpet av 3-5 meldinger ender jeg med en av følgende:


 

Hvorfor har menn så innmari dårlig tid? Hva med å se om det er en kjemi der? Flørte litt. Le litt. Bare bittelitt?!?!?! Mulig jeg er old fashion. Mulig jeg er sær. Men, det kan da umulig bare være meg som vil ha litt mer enn et hei før spørsmålene "Skal vi pule?" eller "Er du mine kommende barns mor?".

Nei, kanskje man skulle laget sin egen dating platform.... Hvor kriteriet var tålmodighet. Eller kanskje bare et samarbeid med Netflix???


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singellivet #singeltilværelse #fri #friogfreidig #netflix #netflixandchill #sex #sexogsingelliv #samliv #dating #date #onlinedating #onlinesjekking #sjekking #tinder #møteplassen #datingprofil #par #parforhold #finnekjærligheten #kjærlighet #finnedenrette #denrette

10 grunner til at jeg DIGGER singellivet!

Selvfølgelig hender det at jeg savner å ha en kjæreste. Selvfølelig! Men stort sett nyter jeg singeltilværelsen min til det fulle. 


 

Man kan lese mange lister om fordelene ved å være singel, men mange av dem er lite realistiske og politisk ukorrekte. Så dere skal få min topp 10 liste. Realistisk, personlig og fullstendig  blottet for vurdering om det er korrekt eller ikke:

 1. Jeg kan spise snacks og godteri hele døgnet uten at noen ser rart på meg
  Jeg skal innrømme at av og til har jeg ikke lyst på middag, jeg har lyst på den sjokoladen som skriker mot meg i kjøleskapet. Andre ganger er jeg rett og slett for lat til å lage mat. Og som singel kan jeg spise hva jeg vil til middag (sjokolade, potetgull, is, kake), og ingen ser rart på meg eller dømmer meg for mine totalt uansvarlige valg.
   
 2. Jeg kan se alt fra chick flicks til Marvel uten innblanding
  Det er ingen som blander seg inn i hva jeg har lyst til å se når jeg har lyst til å se akkurat det. Om det så er 2 sesonger straight up av min største guilty pleasure, se trash-tv eller faktisk se en dokumentar eller tre (for det skjer nemlig også), så er det mitt valg og mitt valg alene.
   
 3. Jeg kan danse rundt i huset uten publikum
  Jeg kan ikke noe for det, men jeg elsker å danse rundt i huset. Helst i minimalt med klær, håret til alle kanter og til musikk jeg ikke vil vedkjenne meg at jeg liker. Jeg vrikker, twerker, bumper og grinder.


 

 1. Jeg kan synge for full hals i bilen uansett hvor jeg skal
  Jeg elsker å synge, men jeg kan det ikke. Jeg er sikker på at det finnes måker med mer melodiøs røst, så man kan trygt si at jeg ikke synger med tilhørere. Eller kun en gang, i fylla, og jeg er fortsatt flau nå flere måneder senere selv om det kun var to som hørte. Men bilen er mitt fristed. Der skrur jeg opp musikken og synger med, og det er ingen der som forstyrrer meg.
   
 2. Ingen andre enn meg roter hjemme hos meg
  Det er ingen mann som roter hjemme hos meg. Eller jo, junior roter annenhver uke når han er hjemme, men det er ikke det samme. Som singel er det ingen boxere på soveromsgulvet. Toalettsetet blir aldri stående oppe. Det er ingen som setter oppvasken på benken og forventer at den mirakuløst skal gå inn i oppvaskmaskinen av seg selv. Det er bare mitt rot, og det er greit.


 

 1. Det er ingen å irritere seg over i hverdagen
  ​Joda, det er mye å irritere seg over, så absolutt! Men, det er ingen å irritere seg over i hverdagen. Det er ingen jeg forventer at skal gjøre noe, så da slipper man også irritasjonen når det ikke gjøres til rett tid eller på rett måte. Eller irritasjonen over at det ikke gjøres i det hele tatt. Det er noe særdeles befriende over å ikke måtte forholde seg til noen andre.
   
 2. Jeg kan flørte hele tiden, og med flere samtidig
  Jeg elsker å flørte. Det gir en deilig, pirrende følelse i hele kroppen når det tikker inn en melding fra en man flørter med. Eller når man ser litt for lenge på en fyr før man forlegent slår blikket ned fordi man skjønner at han også er interessert. Jeg digger det, og jeg nyter at jeg kan gjøre det hele tiden og med flere!
   
 3. Jeg kan oppleve «the first kiss» når som helst
  Det deilige, spennende første kysset mellom to personer, hvor det sitrer i kroppen de siste sekundene før man kysser og tankene mens man kysser: «Vi kysser. Vi kysser! Åååå herreguuud, jeg har tungen hans i munnen!»


 

 1. Jeg kan ha sex med hvem jeg vil hvor jeg vil når jeg vil
  Jeg kan utforske spenningen det er å ha sex med noen for første gang så ofte som jeg vil. Det å gå på oppdagelsesreise over en helt fremmed kropp. La fingrene bli kjent med noe helt nytt.
   
 2. I can kiss and tell
  Det heter seg jo at man ikke skal «kiss and tell». Selvfølgelig forteller jeg jo ikke verden om det eller annonserer det på facebook. Eller jo, jeg gjør jo det egentlig med denne bloggen, men den er i det minste anonym. Men, jeg har også ganske gode, åpne og fordomsfrie vennskap, hvor vi gjerne møtes over en flaske bobler for nettopp «kiss and tell». For erfaringene blir til «stories to tell», og vi forteller, ler, rødmer og skåler. Og jeg elsker det!


 

Så ja... Jeg DIGGER singellivet mitt! Selv om jeg dater, så har jeg ingen hast med å ende singeltilværelsen med det første. Det skjer når det skjer, og inntil da så lever jeg lykkelig og nytter livet.

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #topp10 #sex #samliv #sexogsingelliv #firstkiss #førstekyss #fordeler #par #parforhold #dating #date #flørt #flørte #kissandtell

Oh no.... Han kan ikke kysse!

Jeg skulle møte en fyr fra Tinder. En date! YAY! Det endte med totalt krise...


 

Jeg hadde gått utenfor min normale sfære. Meaning: dette var en type fyr jeg normalt ikke kaster et blikk nr. 2 etter. Helt plain i utseende, ordinær jobb, ordinære interesser, kledd i pologenser og blazer, hørte på listepop... Dere vet, klassisk a4 uten avvik.

Men, hvorfor ikke? Hvis de jeg normalt ville valgt og normalt ville falt for hadde funket, så hadde jeg jo for faen ikke vært singel. Så jeg tenkte det var på tide å prøve noe helt nytt.

Hjemmedate

Vi hadde egentlig planlagt første date dagen etter, men etter litt frem og tilbake kom han på besøk en dag før. Altså, allerede her burde jeg ha sett stoppskiltet. For hjemmedate er tidenes dårligste idé. Anyway...

Han dukket opp på døren. Vinflaske ble åpnet og praten gikk, om enn litt anstrengt. Det var også litt flørt i luften. So far, not so bad.


 

Then the big NOOOOOOOO!!!

Flørt ble til lett kroppskontakt, og lett kroppskontakt ble til kyssing. OMG! Det var tragisk! Av alle jeg har kysset, menn og kvinner, så skled han rett inn på topp 3 "worst kissers". Man kysser da for faen ikke med stramme lepper!

Kyssing og klining kan være så utrolig deilig. Jeg kunne gjort det i timesvis! Men en dårlig kysser er et stoooort NEI! No way, José! 

Han fikk heller ingen date nr. 2. Merkelig nok... Jeg vil nemlig ha dette:


 

Og helst mer til... Sukk...

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sexogsingelliv #samliv #sex #kyssing #kyss #klining #dårligkysser #date #dating #baddate #tinder #hjemmedate #fri #friogfreidig 

 

Playtime - "Jeg har aldri..."

"I have never ever...." Drikkeleken hvor du får vite litt for mye om vennene dine, og du rødmer like ofte som du ler. Og hvis du og dine venner er like open minded som mine, så blir alkoholkonsumet ganske høyt i løpet av kort tid.


 

På fredag var jeg invitert til påskelam med gode venner. Vertskapet stod for maten, gjestene for vin og snacks. Vi var totalt fem personer, og alle hadde møtt hverandre før. Maten smakte fantastisk, og desserten like så.

Homemade daquiries

Mens vertskapet ryddet av bordet, fant en av gjestene ut at daquiries var en god idé. Når ingen er bartender, så er som regel hjemmelagde drinker ikke spesielt godt. Jeg er ekstremt sær, og liker ikke drinker med utpreget spritsmak.

Bacardi, frosne bær og sprite gjorde visst susen denne kvelden. Da glasset ble plassert foran meg, var det for sent å si nei. 


 

Altså, drinkene jeg fikk servert så ikke så fancy ut. Det var ekstremt tydelig at den var hjemmelaget, og med feil/mangelfulle ingredienser. Jeg må innrømme at jeg ikke visste helt hvordan dette skulle gå, men jeg fikk brått hjelp til hvordan man skulle få tømt glasset. Det ble foreslått drikkelek! Jeg holdt på å si at det er drikkeleken fra helvete, men det er det faktisk en drikkelek som heter og jeg skal ikke stjele navnet (sjekk her om du er nysgjerrig).

Jeg har aldri...

"Jeg har aldri..." er en drikkelek jeg ikke har vært med siden tenårene. For de som ikke vet hva det er, så er det basert på "I have never ever..." eller "Never have I ever...". Navnene brukes om hverandre, og jeg må innrømme at jeg ikke vet hva som er rett. Normalt bruker man et faktisk spill, og dette kommer i mange variasjoner


 

Vi er ikke så avanserte, så vi spiller uten "spill" og lar fantasien råde. Basically:


 

Det sier seg selv at det ekstremt raskt fokuseres på sex, og spørsmålene blir mer og mer på kanten. Dette kan bli ekstremt flaut og pinlig, hvis man ikke kjenner de man drikker med så godt eller man kjenner dem godt men ikke på den måten. Mye latter blir det i alle fall.

Nå kjenner jeg vennene mine godt, og ingen av oss er sjenerte. Dessuten er vi ganske open minded alle sammen, så vi har jo gjort ett og annet opp gjennom årene.

Jeg kunne blitt sjokkert, men nei...

Jeg fikk vite ganske mye om mine venner, men jeg kan ikke si jeg ble sjokkert. Det er ingen av oss som er pripne. Vi er vel egentlig ganske eksperimentelle hele gjengen akkurat når det kommer til sex. Normalt vil det som sies under en slik drikkelek holdes i rommet, men siden bloggen er anonym skal jeg dele noen av avsløringene med dere:


 

Det ble en artig kveld med mye latter, noen få overraskelser, et par røde kinn innimellom og høy heving av glassene... 
Og ja, jeg fikk også bilder i hodet da jeg hørte om den oppblåsbare sauen som eksploderte...


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #sex #samliv #fri #friogfreidig #singeltilværelse #fest #party #påske #venner #drikkelek #jegharaldri #Ihaveneverever #neverhaveIever #alkohol #daquiri #drinker #avsløringer #vennekveld #sexogsingelliv

Dating med selvsikkerhet

Det er ikke få steder det snakkes om selvtillit og det å elske seg selv. Det er ikke så rart egentlig. For livet er så mye bedre når man har tro på og er glad i seg selv. Dette gjelder selvfølgelig også for dating og parforhold.

Usikre personer har en tendens til å overanalysere alt og legge skylden for det som går galt på seg selv. Det blir mye selvklandring, og det er faktisk bare idioti. Jeg har gjort den feilen selv, om igjen og om igjen? Det kommer intet godt ut av det.

For noen måneder siden fikk jeg et nyhetsbrev fra A new mode. Det handlet om 10 ting personer med selvtillit gjør annerledes enn usikre personer. Det var helt genialt, så jeg har lyst til å dele noe av det med dere. Og ja, dette funker garantert for menn også, men som dame er det lettere å skrive til damer.

Selvfølgelig liker han deg

Vi damer bruker mye tid på å lete etter tegnene på om en fyr liker oss eller ikke. Det viser bare hvor usikre vi er.

En selvsikker dame vil ikke bruke tid på slike bekymringer. Hun vet allerede at hun er bra nok. At de rette personene vil like henne, respektere henne og bli glad i henne akkurat slik hun er. Hun bruker ikke tid på menn som er nølende eller ikke viser engasjement og interesse. Hun vet hva hun fortjener, og nøyer seg ikke med noe dårligere. Hun vet at han liker henne inntil det motsatte er bevist. Og hvis han mot all formodning ikke skulle like henne, så er det verken hennes skyld eller hennes problem.


 

It's not you, it's him!

Hvorfor skal vi damer alltid spørre oss selv hva vi gjorde galt hvis han mister interessen eller ikke kontakter oss tilbake? Det er på tide å innse at noen ganger er det bare ikke meningen. Det kan være dere er for forskjellige. Det er feil tid, feil sted, feil folk. Kanskje kjemien bare ikke er der.

En selvsikker dame vil ikke ta slikt personlig. Det er selvfølgelig ikke noe hun gjorde feil. Det er ikke noe feil ved henne. Det var bare ikke den rette matchen. Og det er greit, for hun vet at hun ikke kan matche alle.

Vit hva du fortjener

Det er dessverre mange kvinner som ikke klarer å sette klare grenser for seg selv, og stå for de valgene hun har gjort. For all del, man skal ikke bli helt "crazy bitch" å forlange i det vide og det brede. Enhver mellommenneskelig relasjon handler om å gi og ta, for uten denne balansen vil noen sitte igjen med svarteper.

En selvsikker dame vet hva hun er verdt og hva hun fortjener. Hun har ingen problemer med å gi av seg selv, men hun stiller også sunne krav og grenser. Hun vil ikke finne seg i hva som helst, og forlater heller et dårlig forhold enn å ta til takke med den driten hun får. En selvsikker dame lar seg heller ikke pille på nesen. Hun kan gjerne diskutere sine valg, men ingen får pushe dem uten hennes samtykke.


 

Show off er usexy

Vi kan alle skryte litt av oss selv innimellom, og det er greit. Det er derimot bare usikre mennesker som hele tiden må fremheve seg selv og kontinuerlig driver med show off.

En selvsikker dame vet at hun er bra, og hun vet at hun er likt. Hun trenger å vise verden det til enhver tid, og hun trenger ikke omverdens bekreftelse på alt hun gjør. Hun bare vet. Hun trenger ikke å selge seg inn hos den hun dater, eller å prøve å overbevise han om hvor bra hun er. En selvsikker dame vet at hun er bra nok, og at han vil se det hvis hun bare nyter daten og er seg selv. Det er nok.

En selvsikker dame vil også benytte en date til å vurdere om HAN er verdig hennes tid, engasjement og interesse, fremfor å bruke tiden på å overtale han.

Ta ansvar for egen lykke

Det er sørgelig å se hvor mange som gjør sin lykke avhengig av sin partner eller fremtidige partner. Det er selvfølgelig helt greit å være lykkelig sammen med sin partner og la partneren være en av grunnene til at man er lykkelig, men han skal ikke være den eneste grunnen til din lykke.

En selvsikker dame har sitt eget liv, og er glad i det livet hun lever. Hun er ikke avhengig av en mann for å gjøre livet komplett eller lykkelig. Hun tar selv ansvar for sitt liv, sine handlinger og sine følelser. I stedet for å klage over det som ikke er bra nok, så gjør hun noe med det. Hun tar ansvar for sin egen lykke og sitt eget liv.


 

Ikke bry deg om hva andre mener

Veldig mange er litt for opptatte av hva alle andre tenker og mener om oss. Det er synd, for vi kan ikke tilfredsstille alle. Vi kan heller ikke være som alle andre, vi kan kun være oss selv.

En selvsikker kvinne bryr seg ikke om hva andre mener. Hun vet hun er smart, pen, snill osv. Hun trenger ikke andres bekreftelse. Og hvis andre ikke liker henne slik hun er, så er det deres problem. Hun er også sikker nok på seg selv om sine relasjoner at hun ikke trenger titler, ringer, eller andre bekreftelser på hva relasjonen er eller betyr.

Vit hva du vil ha

Dessverre vil mange bare ha én kjæreste, uten egentlig å vite hvilke ønsker de legger i det. De søker, uten egentlig å vite hva eller hvem de søker.

En selvsikker kvinne vet hva hun vil ha. Ikke slik at hun stiller konkrete krav til utseende, utdanning, yrkesvalg osv. Hun vet hva hun ønsker seg og trenger i et parforhold, og ser etter disse egenskapene hos mennene hun dater. En selvsikker kvinne bruker både hodet og hjertet i sin søken. Hun nøyer seg ikke med en som ikke er kompatibel med henne selv, fordi hun vet det ikke vil vare og det vil ikke gjøre henne fornøyd. Hun fortjener den rette, og ikke bare den rette akkurat nå.

Hvorfor være en selvsikker kvinne?

Jeg har tidligere vært usikker i møte med menn. Undret på om jeg er god nok i det lange løp. Undret på om jeg er den rette for han. Stilt alle de gale spørsmålene.

Livet ble mye lettere når jeg tok ansvar for min egen lykke. Når jeg sluttet å overanalysere alt jeg og han gjorde, og sluttet å legge skylden på meg selv. Det føles også mye mer rett å fokusere på om han er rett for meg og det jeg ønsker at en relasjon skal være. For det er tross alt det eneste jeg kan vurdere.

Det gjør også dating mye mer gøy, når jeg kan fokusere på å kose meg i stedet for å tenke på om jeg burde gjøre sånn eller slik. For dating kan være gøy!

Lykke til!

Her finner du hele artikkelen 10 Things confident people do different in dating and relationships

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #datingtips #dating #date #forhold #parforhold #selvtillit #selvsikker #tips #tipsogtriks #selvsikkerhet #tropådegselv #sex #samliv #sexogsingelliv #fri #friogfreidig #anewmode #finnedenrette #par #denrette #datetips #sjekking #sjekketips #blogg

Bare et knull?

Singellivet kommer med sine fordeler, men også med sine mangler. Sex havner i begge kategorier - heldigvis og dessverre.

Fordelen er helt klart friheten. Man kan gjøre hva man vil når man vil med hvem man vil. Det er lite som er så spennende, som sitrer sånn i magen, som de siste få sekundene før man kysser noen for første gang. Herregud!!! Det kiler litt i magen bare av å tenke på det.

Største ulempen når det kommer til sex og singelliv er mangelen på regelmessighet. For noen ganger har man rett og slett bare lyst på et knull, men det er lettere sagt enn gjort. Det er som beskrevet i teksten til "Våte drømmer" av Klovner I Kamp:

Jeg skal innrømme at jeg tidvis har tenkt at det er ikke så forbanna nøye hvem det er, så lenge det skjer. Og jeg har venner som har mottatt frustrasjonsmeldingen: "I need to get laid!" For innimellom er de kroppslige behovene påtrengende. Biologien vil ha sitt.

Fuck friend?

Man kan selvfølgelig skaffe seg en elsker. Jeg har hatt en og annen "on call duty" opp gjennom årene. Selvfølgelig har jeg det! Men elskere kommer og elskere går. Som regel dabber det av, en av partene får seg kjæreste eller så blir det komplikasjoner. For uansett hva man sier, sex har en tendens til å komplisere ting.

Jeg har også hoppet til køys med en og annen kompis opp gjennom årene. Noen ganger har det funket, andre ganger har det ødelagt vennskapet. Igjen - sex har en tendens til å komplisere ting. Det er tilnærmet umulig å ikke oppføre seg annerledes etter at man har hatt sex. Før man vet ordet av det så sitter man og lurer på ting som aldri var et tema før:
"Hva mener hun egentlig med det? Er hun sjalu?"
"Hvorfor svarer han ikke på meldingen? Er han lei?"

Det krever ganske mye åpen kommunikasjon for å få det til å fungere med en fuck friend. Man må også være klar over at man knuller med vennskapet som innsats. Men, får man det til å funke, så er det etter min erfaring den beste sexen man kan ha som singel.


 

Fyllesex?

Når man har en elsker, er det vel og bra. Når man ikke har en elsker, not so much. Det er ikke bare å gå ut på byen å finne en one night stand. Man aner rett og slett ikke hva man ender opp med, og fyllesex er sjelden bra. Stort sett er det usikkert om mannen får den opp gitt alkoholmengden, mangelfullt forspill, klønete penetreringer, variable urytmiske bevegelser og en mann som er utslitt lenge før han rekker å komme takket være promillen. Å hurra! Eller nei?

I tillegg er det en hel haug kleine spørsmål som melder seg underveis:
"Hos meg eller deg?"
"Er det greit om jeg drar hjem nå?"
"Må jeg overnatte?"
"Når i helvete skal h*n dra hjem?"


 

Sex på første date?

Flere og flere har sex på første date, og enkelte opplever også at det nesten er forventet. Vel, forventet har jeg aldri opplevd at det er annet enn de gangene jeg har lagt opp til det selv. Samtidig er det en grunn til at sjekkeapp'er som Tinder får det ryktet det har.

Og joda, det er som regel noe bedre enn fyllesexen, men sjelden bra. Det er sjelden lidenskapen og begjæret er helt på topp med en du har møtt for første gang for en time siden. Spenningen er der, for man har tross alt nyhetens interesse. Likevel blir det ofte klønete og merkelig.

Og de samme kleine spørsmålene som ved fyllesex dukker opp, men nå må de besvares uten å skylde på at man er dritings. Og jeg skal ærlig innrømme at puler vi på første date, så er jeg sjelden interessert i date nr. to.

Hva gjør man?

Det er ingen hemmelighet at sexlysten ikke går i dvale den dagen man blir singel. Den er like aktiv som før. Den trigges kanskje til og med oftere, i og med at man ofte flørter litt her og litt der. Det er bare tilgangen som er forskjellig.


 

Eller, det er en sannhet med visse modifikasjoner. Jeg har venner i faste forhold som får seg ganske mye sjeldnere enn jeg gjør. Det er en heeeeelt annen historie.

Er man singel, så har man tre muligheter:

Man kan jo selvfølgelig også bare stå over, og det er ofte jeg går for det alternativet. Jeg har jo en og annen mannlig bekjent som har ymtet frempå med tilbud om det ene og det andre. De har endt opp som målestokk. Så lenge jeg ikke er SÅ desperat at jeg utnytter tilbudet, kan den intervensjonen vente litt til.

Stories to tell

Sex og singelliv går ikke alltid hånd i hånd! Noen ganger er man dritt lei både høyre hånda og lekeskuffen, og man kjenner hele kroppen sitrer etter en testosteroninnsprøytning - bokstavelig talt.

Resultatet blir ofte nye hakk i sengestolpen og historier å fortelle vennegjengen over en flaske bobler. For er det noe vi ler av, så er det de mislykkede liggene - uansett om det skyldes oss selv eller fyren vi dro med hjem. Vi rødmer, vi gremmes, vi sjokkeres, og vi ler med og av hverandre.


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sex #samliv #fyllesex #dating #sexpåførstedate #onenightstand #ons #fuckfriend #fuckfriends #friendswithbenefits #vennesex #venninnekveld #jentekveld #champagne #sexogsingelliv #fri #friogfreidig #singelogsugen

First date, soon married?

Har du hørt uttrykket "instant relationship"? Du vet, når du går på første date og fra det tidspunktet begynner h*n du dater å behandle deg som om dere er sammen. Du slipper å rykke stadig frem i køen, fordi du får stempelet enten du vil eller ikke.


 

Det er ingen tvil om at vi damer er overrepresentert her. Møter vi en ålreit fyr, så begynner vi straks å forestille oss hvordan vedkommende vil være i en fremtidig rolle som "kjæresten". Problemet er at selv om vi VET at det er langt fra første date til et faktisk forhold, så begynner vi ofte å oppføre oss som om vi er der allerede. For de fleste skjer dette ubevisst. Problemet er at realiteten og det vi har forestilt oss ikke er det samme!

Hvorfor gjør vi damer dette?

Når vi damer begynner å tenke i disse baner, så merker menn det! Tro meg! Og det skremmer livskiten ut av dem. Jeg vet jo bare hvor skremt jeg ble av han ene jeg var på date med som var litt for utålmodig for min smak. Les Ro ned, mann! om du er nysgjerrig.

Det er jo helt bak mål! Hvorfor skal en mann få vår eksklusivitet, før han har mot og engasjement nok til å be om den? Hvorfor skal vi ofre våre planer, vår tid, for en mann som ikke gjør en innsats for å få en del av den? Hvorfor skal vi sitte å vente på en mann som åpenbart ikke venter på oss?

Han er faktisk ikke interessert!

Det er et engelsk uttrykk som vi her i Norge ofte glemmer: "He's just not that into you!" Det er noe vi burde ta til oss. 

Hvis en mann er interessert, så vil han sørge for å gi deg tid og oppmerksomhet. Selvfølgelig vil han det! Hvis du er i tvil om en mann liker deg på den måten, så er det stor fare for at han faktisk ikke gjør det. Hvis han tror du er verdt å satse på, så vil han selvfølgelig forsøke å gjøre deg til hans "the one" og ikke risikere at du blir hans "the one that got away".

Vi vet jo selv hvordan det er - hvis en mann tekster deg, svarer du når det passer deg. Merkelig nok så passer det nesten alltid å svare med en gang om du er interessert, men kanskje først 1-2 timer senere om du egentlig ikke bryr deg noe særlig. Sånn er det for menn også. Er de interessert i å prate med deg, møte deg osv., så finner de tid.


 

Ikke ha dårlig tid

Hvis du møter en mann som faktisk er verdt å være nysgjerrig på, ikke ha så forbannet dårlig tid. Ikke la han ta fullstendig overhånd, og ikke gi alt av deg selv. For når du avlyser alle dater, sier kanskje til alle planer i påvente av å høre fra han. Det han ser er at hun morsomme, kule, selvstendige dama med et eget liv og egne interesser, plutselig er klengete og trengende. Ikke gjør deg avhengig av en mann på den måten. Han fattet interessen fordi du er som du er, ikke endre det! La han heller måtte overbevise deg om å få plass i ditt fantastiske liv.

For en date, er bare en date. Selv om daten går bra og interessen er gjensidig, så betyr ikke det at dere skal ha på plass ring på fingeren, rekkehus, 2,4 barn og stasjonsvogn i løpet av de 2 første årene. 

Dating, det å forelske seg, det å kjenne at forelskelsen er gjensidig... Det er fantastisk! Ikke undervurder denne tiden. Ikke forhast deg. Nyt det!


 

- Fri og freidig -

#singel #singelliv #single #singeltilværelse #sex #samliv #par #parforhold #sjekking #Tinder #sjekketips #dating #date #datetips #datingtips #fri #friogfreidig

Ro ned, mann!

Som regel er det vi kvinner som vil rushe ting. Vi pusher på og kan ikke komme raskt nok inn i faste rammer. Når vi møter en mann, så higer vi etter å skille oss ut så vi ikke er bare "en dame". Vi vil være "dama". Å bli facebook official kan ikke komme raskt nok.


 

Det har jo en grunn! Vi vil vite hvor vi har en fyr. Det er mindre stressende å vite hva han er ute etter og hva vi kan forvente. For det er kjipt å investere tid og følelser i en mann som bare synes vi duger akkurat der og da, frem til noe bedre dukker opp. Og man blir såret om man tror "this is it" når fyren bare ville ha jevn tilgang på mus en periode.

Damer, jeg forstår! Og ja, been there, done that! Samtidig må jeg si:

Stakkars menn!

For det er intet som er så skremmende som en som vil for mye for fort. Det er skikkelig, skikkelig turn off! Jeg møtte en sånn fyr, og jeg må ærlig innrømme at det ikke frister å møte en sånn en igjen. Man får litt angst hvis man føler seg innesperret med mangel på oksygen etter en date...


 

Daten...

Det hele begynte på Tinder. Jeg er relativt skeptisk til hele greia, men av og til kjeder jeg meg og sveiper litt. Det viste seg at vi har noen felles kjente, så jeg tenkte at så ille kan det umulig være da. Så feil kunne jeg ta!

Vi avtalte å møtes - en date. Det ble på et sted jeg normalt aldri vil sette mine ben, og hvor jeg garantert ikke møter kjentfolk. (og dette bør bli et eget innlegg kjenner jeg - det med å velge sted for date)

Jeg hadde ikke de store forventningene. Han var av de som var sveipet til høyre under "det duger", og ikke "oi faen, du var heit" eller "oi, en tilsynelatende oppegående mann". Men, hvorfor ikke tenkte jeg?

Jeg hadde ikke tatt mer enn to slurker av en øl før jeg skjønte at her var det ikke håp. Det var null kjemi, og det ble fort klart at han ikke akkurat var noen intellektuell utfordring. Det hadde jeg for så vidt fanget litt opp på meldinger de siste to dagene før daten også. Herregud, han hadde allerede rukket å fortelle meg om den gale eksen som dumpet han for halvannen måned siden.

Etter to øl kom det endelig en naturlig setting å bryte ting av på, og den muligheten benyttet jeg gladelig. Null stress! Heldigvis ble det ikke så mange meldinger de neste par dagene heller. Bare noen få som jeg svarte på av ren høflighet.

Ro ned mann!

Så eksploderte det litt, kan man si. Fire dager senere møter jeg tilfeldigvis på fyren ute på byen. Jeg smiler og sier hei, og løper inn på do for å unngå å tisse i buksa. Etter å ha satt meg ned igjen sammen med vennene mine, tikker det inn en melding på tlf:


 

Altså... Han visste veldig godt at jeg skulle ut, og at jeg vanligvis går akkurat dit. Så allerede der skurret det. Dessuten hadde det vært litt mer normalt å komme bort til meg og spørre om han kunne slå seg ned sammen med oss, i stedet for å prøve å dra meg bort fra vennene mine. Men, anyway...

Vi hadde allerede bestemt oss for å dra videre på dette tidspunktet. Da vi skulle gå, var jeg høflig nok til å gå bort og si "ha det". Hvor ting gikk galt vet jeg ikke, men galt gikk det! Et kvarter-ish senere tikket en ny melding inn på telefonen min:


 

Hva gir du meg??? Gå videre??? Vi har hatt EN f*ckings date!

Jeg må innrømme at han fikk en melding tilbake med klar beskjed om at jeg ikke er den man kan stille krav til etter én date. Jeg setter jo ikke alt og alle til side for en fyr jeg har møtt en eneste gang. Én date betyr ingen ting mer enn nysgjerrighet, og det gir i alle fall ikke grunn til å tro man skal tilbringe resten av livet sammen. Så jeg svarte:


 

Kanskje man kan unnskylde med "fylla har skylda". Kanskje han hadde en kjip dag. Jeg må innrømme at jeg hadde mest lyst til å svare "Er du spik spenna gæ'ærn?"

No second chance

Han forsøkte å bortforklare, men det funket ikke. Han fikk ikke en ny sjanse for å si det sånn.

Det var skikkelig turn off med en som begynte å forvente noe av meg så tidlig og lenge før jeg var klar for det. Jeg ble skikkelig skremt! Så jeg må innrømme at jeg nå forstår de menn som snur seg og løper i motsatt retning så fort ei dame begynner å behandle han som kjæresten hennes lenge før ting er opplest og vedtatt.

For det er jo ren galskap!


 

- Fri og freidig -

#singel #singelliv #single #date #dating #førstedate #pådate #singeltilværelse #sex #samliv #kjærlighet #forhold #par #parforhold #fri #friogfreidig #tinder #sjekking #sjekkeapp 

Singel påske

Jeg hadde sett frem til singelliv og bypåske. Hva kunne gått galt?

Jeg hadde forestilt meg hvordan det hele skulle bli:
Lange late morgener med kaffe i bare trusa og singleten med trash på tv. Bruke god tid på badet og gjøre meg fjong og fin. Så haste ut døren til det omfattende sosiale livet mitt: kaféliv med venner, en øl med andre venner, en konsert og kanskje en date eller to. Hvem vet, kanskje jeg måtte laget to kaffe kopper en morgen i løpet av påsken? 

Vel, så feil kan man ta...

I skrivende stund er det skjærtorsdag. Alt jeg har gjort i dag er en liten tur ut i regnværet fordi jeg holdt på å gå på veggen, og ellers glo på tv'en i bare trusa og singleten hele dagen. Jeg har ikke hatt et sosialt liv for alt i verden. Tidvis har jeg følt meg ganske dritt lei alt, og lurt på hva i alle dager jeg har gjort karma for å fortjene dette. Kunne ikke karma unne meg en liten time i en armkrok eller med et kaffeselskap engang? Ikke engang 5 små minutter? Neida, jeg fikk ingen ting. Så da har jeg dyttet trynet fullt av innholdet i påskeegget til junior, for han har dratt på hytteferie for påsken. Og etter at det føltes ut som om sjokoladen begynte å tyte ut av ørene på meg, så følte jeg meg enda mer miserabel...

I et forsøk på å døyve mitt sosiale savn scrollet jeg gjennom facebookfeeden. Det skulle jeg jo ikke gjort. Der var det parlykke-bonanza! Bildet "kyss i slalombakken" ble avløst med "romantisk yatzyaften på hytta", tett etterfulgt av "jeg er så lykkelig at jeg snart spyr"-parene i langrennsløypene. Lukkingen av facebook er det raskeste jeg tror jeg har beveget meg i hele dag.

Ser ikke så lovende ut...

Jeg må innrømme at utsiktene for den påsken jeg ønsket meg ikke ser så lovende ut. Joda, det blir mange lange, late morgener. For er det noe jeg har nok av, så er det tid til å drikke kaffen min i fred.

Morgendagen er eneste lyspunkt. Da har jeg både en lunsjavtale med en bestekompis og vennemiddag. De klarte selvfølgelig å kun ha tid på samme dag, så jeg får ikke spredd det utover for å få mest mulig ut av det heller... Men, jeg skal være glad til!!!

Resten av kalenderen min er like tom som sparegrisen til Donald Duck. Null! Niks! Nada! Ikke engang de tre "kanskje"-datene mine, som kom inn på lista fordi jeg gikk fra "du er kjekk" til "det duger" på kriteriene mine for høyresveip på Tinder, lar høre fra seg. Sukk...

Jeg tror rett og slett det blir meg og en sammenrullet ekstradyne som armkrok-wannabe  i sengen i natt - igjen!

Avslutter med litt "Singel og sugen", for det er akkurat sånn det er:


 

- Fri og freidig -

#påske #bypåske #singel #sngle #singelliv #friogfreidig #date #dating #tinder #sex #samliv #singeltilværelse #singelogsugen #alenemor #kjærlighet #alene #ensom #frihet #blogg

Fri og freidig

Vi har alle (eller i alle fall de fleste av oss) vært på en haug av dater. Enkelte dater så bra at vi tenker at "this is it". Andre dater så mislykket av vi skulle ønske vi ble hjemme i sofaen i stedet.

Jeg har vært gjennom hele spekteret. Siden jeg fortsatt er singel, så blir det garantert flere også...

Fri og freidig - hva er så det?

Vel, jeg er singel, så da sier fri seg selv egentlig. Samtidig så er jeg også ganske freidig. Jeg hadde lyst til å skrive frekk, men orket ikke tanken på slibrige menn i midtlivskrise som tror bloggen er et skalkeskjul for gratis eskortetjenester. Så freidig var litt mer akseptabelt - håper jeg.

Jeg er som mange, og jeg er som ingen. Unik på mitt lille unike vis. Samtidig tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det jeg opplever. Det håper jeg i alle fall.

Min tanke er å gjøre singellivet mitt litt mer underholdende. Mest for min egen del, men kanskje noen kommer til å le med meg. Eller av meg. Spiller ingen rolle. Latter er latter, og latter er bra.

Hvis du har innspill, ris, ros, en historie du vil jeg skal dele eller bare vil si hei. Skriv en kommentar, eller send meg en mail på friogfreidig@gmail.com

Vi høres!


 

- Fri og freidig -

hits