Kvinne - vis deg frem for din mann!

Forestill deg dette:

Pene velstelte føtter. Slanke legger som fører over knærne oppover myke, lår. Videre oppover mot runde hofter og en duvende bakende, før det smalner litt i det man passerer midjen. Videre oppover fordi vakre, struttende pupper med små, stive knopper. En lang, slang hals. Myke, sensuelle lepper. En søt liten nese, og så et intenst, lekent blikk. Og helt på toppen, slanke hender som leker med lange lokker....

Nydelig ikke sant?


Bildet er herfra

"Ja men... Jeg ser jo ikke sånn ut!"

Det er få kvinner som ser ut som fotomodeller eller filmstjerner. Det er kanskje ikke så rart. Det er nemlig ikke mange som tar seg tiden og bryet med å få og vedlikeholde en såpass slank og sunn kropp, når kroppen ikke er arbeidsverktøyet.

De fleste damer på min alder (nå hørtes jeg eldre ut en jeg er, men men) er litt mer... eh.... preget av et levd liv. Det er noen kilo for mye her, og en valk der. Det er strekkmerker og cellulitter. Det er litt rødflammet hud her, og en rynke eller tre der. Rumpa disser, og puppene synker litt lavere for hvert år som går.

Det er jo en grunn til at det ikke frister å vise seg frem, verken naken eller minimalt tildekket av noe som ikke dekker noen ting.


Bildet er herfra

Who the hell cares?

Okey, så synes det på kroppen din at du ikke er 16 lenger. Kanskje det til og med er tydelig at du både har fått barn, ammet og tilbringer fredag og lørdag i sofakroken med ostepop og sjokolade. Hva så?

I det øyeblikket klærne faller... Enten han kler av deg, du kler av deg selv eller rett og slett bare møter han avkledd... I det øyeblikket ser ikke han dine såkalte feil. Han ser dem trolig ikke ellers heller. Men akkurat der og da, er du det vakreste og mest sexy som finnes! Tro meg!

Og hvis du ikke tror meg, så tenk over:

Du er den eneste nakne kvinnen i rommet. Den eneste! Selvfølgelig vil du få hans oppmerksomhet!

Dessuten er en kvinne med selvtillit og former mye mer sexy enn en sylslank fotomodell som hater kroppen sin. Hvis du i tillegg viser deg frem, enten når du er naken eller kanskje til og med tør å kle deg i noen små, lett frekke saker, da vil han sikle. Det å kle seg /kle av seg for en mann, er det beste komplimentet du kan gi han. Han vil elske at du gjør dette bare for han!

Ikke bare noe jeg finner på

Jeg snakker av egen erfaring! Jeg gjør dette selv, hver eneste gang.

Ikke slik at jeg alltid kler meg i sexy undertøy. Likevel, jeg går aldri i verken bomull, noe hullete, noe slitent, noe som ikke matcher, eller noe jeg ikke har lyst til å vise frem. Aldri!

Det jeg siktet til, er at det nødvendigvis ikke er full pakke med hofteholder, strømper, høye hæler osv. hver eneste gang. Noen ganger er en naken kropp det beste.

Det jeg derimot alltid gjør, er å vise meg frem. Jeg gjemmer ikke kroppen min. Jeg kan lett gå naken gjennom stuen så han ser. Og når han ser vrikker og vrir jeg litt ekstra på meg bare for hans skyld. Jeg nyter virkelig å vise meg frem. Jeg elsker å få oppmerksomheten og kjenne hans blikk over kroppen min. Det er fantastisk, og det gjør meg sensuell!

Har du ikke selvtillit sier du?

Fake it until you make it

Det er ikke alle steder dette funker, men her gjør det faktisk det! Prøv, og du vil se.

På akkurat dette punktet er det en positiv spiral. Du faker selvtilliten og tør å vise deg frem første gang. Du ser hvordan mannen stråler opp og virkelig liker det han ser. Du får masse positiv feedback ved hans reaksjon, og er litt mindre nervøs neste gang. Slik fortsetter det, helt til du tør å vise deg for din mann som den fantastiske, sensuelle kvinnen du er!

Så kvinne, vis deg frem for din mann! Du har intet å tape!


Bildet er herfra

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sex #sexogsamliv #samliv #kropp #visdegfrem #selvtillit #pinup #sexy #undertøy #naken #kvinne #kropp #kroppspress #helse #friogfreidig #fri #pupper #damer #pinupgirls #samlivsråd #blogg

Én kommentar

Scorpilady

23.05.2017 kl.17:54

Hihi, jeg fikk den litt bakvendt jeg da. Da jeg har mye sexy undertøy både av veldig avslørende sort og noe mer tildekket men frekkt som jeg overasket med ved flere anledninger, at han liker meg best helt naken kjæresten ;-) rart hvordan selv noen få tynne klesplagg kan endre selvfølelsen, jeg sliter nesten mer med ingenting I det hele tatt enda jeg vet han digger det ;-)

Fri og freidig

24.05.2017 kl.09:01

Scorpilady: Jeg kjenner igjen den at det ofte kan være lettere å spille på det sensuelle og erotiske når man har på seg noen tynne, avslørende plagg. Men, for meg handlet det også om "trening".

Det er jo frykten for avvisning eller å drite seg ut som gjør at vi er nervøse eller synes det er ubehagelig. Så for min del har det hjulpet med å gjentatte ganger se at menn reagerer utelukkende positivt.

Skriv en ny kommentar

hits