All netflix, and no chill

De siste ukene har det vært sextørke. Det har ikke skjedd noen ting. Null! Niks! Nada!

Det eneste som skjer i sengehalmen er soving og seriebinging. Den eneste fysiske kontakten jeg har hatt, er en og annen "Hei" eller "Ha det" klem fra en venn. For jeg regner ikke med at den ufrivillige kroppskontakten som oppstod i trengselen i folkehavet på 17. mai teller. Det ga meg i alle fall ingen ting.

Ingen sex. Ingen sexting. Ingen flørting. Ingenting...


Bildet er herfra

Så her sitter jeg da, men vage minner og visner hen... Neida, det finnes ikke synd på meg. Det er bare tre uker siden sist, og da var det tre forskjellige menn på tre dager. Jeg har rett og slett ingenting å klage på. Det finnes jo folk som deler seng med partneren hver kveld som har sex sjeldnere enn meg. 


Bildet er herfra

Uansett, her er det all netflix and no chill om dagen. Det er egentlig helt greit. Jeg kjenner at kroppen krangler, og ikke spiller helt på lag. Da er det ikke sex som står øverst på ønskelisten akkurat. 

Heldigvis er ikke hjernen helt skrudd av heller. Under min sextørke har jeg funnet ut at en nylig singel venn av meg, har helt matchende preferanser som meg seksuelt. Det er jo interessant å finne ut mer om. Det er også en tidligere elsker som også har dukket opp fra glemselen. Han var heit i senga, så det er jo ikke vondt om det skulle bli en walk down memory lane der...

Den som venter får se!

#friogfreidig #fri #singel #single #singelliv #singeltilværelse #sexogsingelliv #sexinthecity #nosexinthecity #nullsex #sextørke #ingensex #sex #netflixandchill #allnetflixandnochill #sexogsamliv #helse #samliv #sexissues #nosex #kropp #flørt #flørting #sjekking #onlinedating #elsker #preferanser #blogg #sexblogg #kroppskontakt #sexlyst

2 kommentarer

reha

20.05.2017 kl.16:52

det er kjedelig å leve uten sex.men å ha sex 3 dager på rad med forskjellige folk er ikke noe som mange gidder det.hvis man tenker bare på å få orgasmen da er greit.men å nyte seg av deliciouse sex er viktigst.

jeg hadde ikke hat sex siden juli,og sist var i en uke ferie i sør Tyrkia. 6 netter på rad med samme dame men hver natt var deiligere enn natten før.

tenker meg å ta en tur i byen ikveld og finne en som kan mette meg med sex :). men liker ikke one night eller halv night stand.fordi gidder ikke bruke kondomer.derfor må være noe med friskemelding i sexorganen :)) . eller noe som er trygt i hvertfall.

siden er du anonym da kan du dele sexfortellingene dine med leserne(med meg) :)). kan være interessant.

ønsker deg en god sex når kroppen din har lyst på det.

Fri og freidig

22.05.2017 kl.09:02

reha: Sex er noe som etter min mening bør og skal nytes. Heldigvis er det opp til hver enkelt hvem, hva, hvor og når. Det som passer enkelte, passer ikke andre.

Jeg har ingen betenkeligheter med ONS, og kondom er selvfølgelig et must. Samtidig kan sex med en fast parter utvikle seg mer og bli mye bedre. Men, det ene utelukker nødvendigvis ikke det andre. Jeg nyter det jeg har lyst på der og da!

Skriv en ny kommentar

hits