Flørter med alle, eller ingen

Det er sånn det er! Enten flørter jeg med alle, eller så med ingen. Enten har jeg tre menn jeg sjonglerer på en gang, og jeg flyr på date annenhver dag. Eller så er det null, niks, nada. Ikke så mye som en spennende melding tikker inn. Ikke engang Tinder plinger fra telefonen. 


Bildet er herfra

Og det varierer like fort som man kan lage storm i vannglass.

For fjorten dager siden var det drøssevis av menn å flørte med. Mobilen plinget og vibrerte konstant. Og promiskuøs som jeg kan være til tider, så hadde jeg besøk av forskjellige menn fredag, lørdag og søndag. Det er en deilig følelse. Jeg kjenner meg vakker, sexy og sensuell. Det oser av hele meg. Den positive energien og oppmerksomheten jeg mottar er som et dop. Det gir meg en vanvittig rus, og jeg sprer virkningen om meg. 

Men, det var da...

Nå skjer det ingenting! Jeg vet jo dette kommer. Etter sex mister menn like mye interessen for meg, som det jeg gjør for dem. Det handler tross alt om ren moro for begge parter, så vi vet begge hvordan det ender. Alle spiller med åpne kort, og det er fair play.

Jeg har enda ikke rukket å bygge opp en "ring" av potensielle kandidater. Det er fullstendig tørke. Telefonen ligger stille og urørlig ved siden av meg i timesvis, og innimellom må jeg sjekke om den faktisk står på. 


Bildet er herfra

Heldigvis vet jeg det er midlertidig. Heldigvis! 

Det er ingen problemer å finne en enkel flørt. Det er mange nok av oss som bare vil nyte livet og ha det litt moro. For all del, den dagen det dukker opp noen som vekker interessen tilstrekkelig, så vil jeg også kunne legge simpel moro til siden. det er ikke det det er snakk om. Det handler bare om å nyte singellivets gleder. Og ja, det skal jeg innrømme at jeg gjør til gangs!

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sex #sexogsingelliv #ons #onenightstand #casualsex #flørt #onlinesjekking #onlinedating #dating #date #tinder #tilfeldigsex #samliv #sexogsamliv #denrette #flørting #fri #friogfreidig #mann #menn #godsex #kroppskontakt #nærhet #intimitet 

2 kommentarer

Reha

14.05.2017 kl.23:55

Er Det innleget her er en invitasjon til flirty dirty Boyz? Eller?.... I dagens liv som alt skjer via internett kan man vise intressen med å like bloggen din eller skrive en kommentar som det betyr " ja takk" til innbydelsen :) .

Fri og freidig

20.05.2017 kl.10:34

Reha: Hehehe.... Interessant tanke, men det er ikke ment som en invitasjon. Det er en forutsetning for bloggen at jeg beholder anonymiteten. Som anonym er det lettere å være så frempå og direkte som jeg har lyst til :)

Skriv en ny kommentar

hits