Silikonpupp eller ekte vare?

Pupper er vakre! La oss bare enes om det helt innledningsvis. Pupper er flott, uansett form og størrelse!

Det eneste som egentlig teller er om den som bærer dem selv trives med det puppestellet hun har! 


Bildet er herfra

En venninne viste meg en facebookdiskusjon om pupper, og diskusjonen gikk selvfølgelig på om silikon- eller saltvannsimplantater var greit eller om det kun var ekte vare som duger... Det var ingen av uttalelsene der som overrasket meg. 

(Diskusjonen foregikk i en lukket gruppe, og jeg har av hensyn til personvern verken linket til den eller lagt ved screen shots av den.)

Foretrekker ekte vare

Det var en del som sa at det i utgangspunktet ikke spiller noen rolle. Det var mange som sa "Ja takk, begge deler!" og som mente at det ene ikke utelukker det andre, og at det er opp til dama selv. Det synes jeg er oppløftende. Ikke fordi jeg er så stor forkjemper for opererte pupper, men fordi jeg er glad for enhver av våre fordommer som faller.

Likevel er majoriteten klare: de foretrekker ekte vare!

Størrelse, fasong, fasthet osv. betydde mindre for de som uttalte seg, enn om de var ekte eller ikke. Ekte vare er best! Visstnok...

Mangel på kunnskap?

Hun som startet diskusjonen stilte noen spørsmål som jeg synes var interessante. For etter noen spørsmål så viste det seg at svært få av de som foretrakk ekte vare hadde faktisk vært borte i en operert pupp. Det kan synes som om erfaringene var begrenset til det man ser på bilder og filmatisk fremvisning i mer voksne fora. 

Da skjønner jeg også at man helt klart foretrekker ekte vare. For i pornoindustrien og blant internasjonale glamourmodeller så finnes det mange med overdrevne eller tydelig falske resultater. Det er ikke noe fint når man tydelig ser at det er fake. 


Bildet er herfra

Er det så store forskjeller?

Som ethvert annet område, så har det skjedd masse innen plastisk kirurgi de siste årene. Det er stadig utvikling for å få best mulig "produkter". Det er tross alt en industri hvor det er MYE penger å hente.

Jeg har kjent på en pupp eller to opp gjennom årene. Og jeg har vært så heldig å få kjenne på både ekte vare og silikonvarianten. Det er stor variasjon. Noen ekte er faste. Da spiller størrelse liten rolle. Faste pupper er nydelig, helt fra de små, små knoppene til de store, fyldige. Herlig! Men enkelte er dvaske. Beklager å måtte si det, men har du to vrengte bukselommer på brystkassa så frister det lite! Det er i alle fall verken erotisk eller sensuelt!

Så var det silikonpuppen da... Jeg må ærlig innrømme at er jobben gjort bra, så ligger innlegget under muskulaturen og innlegget har en størrelse som passer til eieren. Der det er en virkelig god boob job, så merker jeg ikke at det er operert en gang. De er så klart faste og fyldige, men det verken kjennes eller synes. Og ikke kom her og si at jeg ikke har peiling fordi jeg ikke har klådd like mye på pupper som en del av dere mannfolka, for jeg har tross alt et puppestell selv - lett tilgjengelig 24/7. Denne observasjonen var det også flere i den facebookdiskusjonen som hadde merket seg også...

Pupp er pupp!

Det er uansett en ting som er klinkende klart:Pupp er pupp!

De færreste menn eller kvinner vil avvise deg uansett om puppen din er sånn eller slik. Og pupper er flotte saker i de aller fleste fasonger, farger og størrelser. Mange har sine preferanser, men i bunn og grunn stikker dette sjelden veldig dypt. Når klærne faller, så er man tross alt (som regel) eneste nakne dame i rommet. Og den som da klager på puppene, den fortjener en liten ørefik.


Bildet er herfra

- Fri og freidig - 

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #fri #friogfreidig #pupp #pupper #ektepupper #silikonpupper #silikoninlegg #pupperpupp #kropp #plastiskkirurgi #brystkirurgi #brystforstørrelse #blogg #helse #sex #samliv #sexogsamliv #sexogsingelliv 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits