1000 grunner til å ikke ha sex i kveld!

Vi damer er kjent for å si nei til sex når vi er i et forhold. Og ja, jeg dømmer her! For selv om det i ett og annet forhold er motsatt, så er det ingen tvil om at blant de som er i parforhold, så er det flere menn enn kvinner som går rundt å kjenner på frustrasjonen - 

De er seksuelt frustrerte! Enkelte til og med seksuelt utsultet!


Bildet er herfra

Savner nærhet

Jeg har hørt venninner fortelle om hvor høyt de savner nærhet. De savner at partneren ser på dem med det forelskede blikket de hadde i starten. De savner at partneren viser dem ømhet og nærhet. De savner romantikken De savner komplimentene, lekenheten, lidenskapen.

Samtidig...

Samtidig så avviser disse venninnene sine respektive partnere kontinuerlig. Forsøker han å kysse henne mens hun står på kjøkkenet, så forstyrrer han i matlagingen. Forsøker han å dra henne ned til seg i sofaen for å kose, så blir hun irritert fordi hun holder på med noe. Forsøker han å gi et kompliment, så blir hun sur fordi hun har lagt på seg. Forsøker han å leke, så får han kjeft fordi han ikke har ryddet bort det hun har mast om i tre dager. Forsøker han å krype inntil henne i sengen, så avviser hun han fordi hun er trøtt, sliten, har vondt i hodet, skal tidlig opp eller rett og slett fordi hun oppfatter det som sexpress.


Bildet er herfra

Unnskyldninger

Jeg skal ikke forsøke å løse dette problemet. Jeg er ingen psykolog eller terapeut. Men, jeg vet en ting! Det er at en mann som forsøker å ta initiativ til sex, kos, nærhet og intimitet og hver gang får høre unnskyldninger tilsvarende:


Alle disse 10 grunnene er opplevd av menn jeg kjenner...

Den mannen blir til slutt dritt lei! Det kommer den dagen han ikke gidder mer. Han orker ikke flere avvisninger. For det er det det er. Avvisninger! Og en avvisning er aldri gøy. Til slutt så sitter han der og lurer på hva som er galt med han når hun som elsker han ikke har lyst på han - noensinne!

Hva om det var motsatt?

Hvordan hadde damene reagert om det var vi som tok initiativet og ble avvist gang på gang på gang? Da hadde det ikke tatt lange tiden før det hadde gått en kule varmt. Glass hadde gått vegg i mellom, og stekepanner hadde blitt slagvåpen!

"Hvorfor i alle dager sier du aldri ja? Er jeg ikke bra nok for deg lenger? Hvorfor har du ikke lyst på meg? Er det hu dama på jobben kanskje? Er'a så fin hu'a? Hvor mange ganger har du pult hu? Hææææ?"


Bildet er herfra

Det er lov å si nei!

For all del... Det er lov å si nei! Det er ingen som kan forvente at noen skal ha lyst 24/7, selv om de menneskene også finnes. 

Likevel... Man kan heller ikke bli sur hvis mannen en dag står der med pakket koffert og sier at han ikke orker mer. Han er lei av avvisning. Og han har træler i hendene etter å ha runket alle gangene han ikke fikk pult det siste året. 

Behov

Det hele handler om behov. Vi har alle ulike behov! Og det er ingen som får lov til å degradere den andres behov i et forhold. Om dama trenger å få dekket sine emosjonelle behov, så er ikke det noe som har høyere prioritet eller rang enn mannens fysiske behov. 

For vi må huske at vi er ulike. Kvinner viser sine følelser ved det de gjør i hjemmet (lage mat, ta klesvask, rydde huset osv.) og ved å fortelle om det. Mannen viser ofte følelser ved å gjøre mannfolkting (hugge ved, skifte dekk, henge opp det bildet osv) og ved sex og elskov. 

Likevel så har vi kvinner en tendens til å degradere mannen til en sexgal apekatt, mens vi selv er den eneste rasjonelle og emosjonelle i parforholdet. Hvorfor degraderer damer den mannen de er sammen med, og degraderer hans behov?

Kvinne!

Kvinne! Du har valgt akkurat denne mannen. Valgt å dele ditt liv med han. Bør du ikke da også behandle han som akkurat det - din partner og livsledsager, din likeverdige! Du har valgt han! Ikke glem hans behov, for i hans behov ligger også hans måte å vise sin kjærlighet til deg og vedlikeholde og knytte nære bånd til deg!

Kvinne! Det er lov til å si nei, men ikke hver gang! Da har du ikke en livsledsager. Da har du ikke en partner. Da har du en venn. Og selv om en partner også kan være en venn, så vil ikke en venn nødvendigvis være en partner.

 

Nei, la oss avslutte med litt humor:

- Fri og freidig -

#singel #single #sex #sexogsingelliv #singelliv #singeltilværelse #sexnekt #neitilsex #parforhold #par #seksueltfrustrert #seksueltutsultet #samliv #sexogsamliv #samlivsproblemer #mathisenogfalsk #tommathisen #herodesfalsk #100grunnertilåikkehasexikveld #ikkeikveld 

4 kommentarer

Frustrert mann

27.04.2017 kl.11:46

Denne blir servert som aftenbønn til fruen, og hun skal få lov til å lese den daglig.

At du ikke er terapaut eller psykolog spiller ingen rolle, for du har skjønt det.

Faktisk så tror jeg arbeidsledigheten blandt psykologer og terapauter hadde økte dramatisk over natten dersom damer flest hadde skjønt, og levd etter, hva du skriver her.

Menn er ikke ett multi-tool, en handyman som damene trekker frem hver gang de trenger han, og deretter setter han tilbake i skapet.

Vi har også behov.

Kanskje ikke så mange, faktisk ganske enkle behov, men behov som må dekkes. Iallefall innimellom.

Hvis ikke er det som du sier, det siste dama ser er ryggen av mannen....på vei ut døra.

Fri og freidig

27.04.2017 kl.12:08

Frustrert mann: Takk for herlige ord! Det har dessverre blitt for mye fokus på kvinnen, og hennes behov. Selvfølgelig skal det aksepteres at hun ikke har lyst. Ingen skal tvinges til sex, og ingen kan kreve sex av en annen.

Samtidig blir menns behov neglisjert i dette, fordi det undergraver hvor mye sex faktisk betyr i et forhold. For en ting er at en mann ikke kan kreve sex av sin kvinne, men kvinnen kan heller ikke kreve at sin mann lever i et platonisk forhold.

suckdick

03.05.2017 kl.11:21

Fantastisk skrevet! Elsker at noen tørr å blogge om slike ting.

Fri og freidig

03.05.2017 kl.15:02

suckdick: Takker! Det er jo dessverre slik at det ikke er sosialt akseptabelt å anerkjenne at sex også er et behov i et forhold, særlig siden det oftest er mannen som kjenner på at det er for lite. Det er jo i strid med feminismens ånd, og dermed kun sjåvinistisk. Kvinner er mer enn bare et sexobjekt osv osv. Jeg mener selv at ingen kvinne kan forvente at en mann skal avstå fra et primalbehov (som sex tross alt er) uansett hvor glad han er i henne.

Skriv en ny kommentar

hits