Bad boys do it better

Jeg tiltrekkes alltid av menn som er feil for meg. Selv om magefølelse og rasjonalitet står å skriker og veiver med stoppskiltene, så går jeg på blindt og uten førerhund. Jeg vet at den lastebilen kommer til å treffe meg med toppfart, og at krasjet blir katastrofalt, men likevel hopper jeg i det med åpne øyne.


 

Attraksjonen

Jeg kjenner det kribler i kroppen. Det begynner å prikke i fingrene, i tærne og nedover ryggen. Jeg kjenner suget i magen. Som en liten berg- og dalbane som akkurat faller over kanten. Suget i magen sprer seg utover fra navlen og gjennom hele kroppen, etterfulgt av en intens, brennende hete. Sprer seg helt ut i fingerspissene. Samtidig samler en del av denne heten seg i underlivet og blir der. 

Jeg trekkes mot deg. Må ta på deg. Må kjenne hvordan det føles å la fingrene vandre oppover armene dine. Får en inderlig trang til å la tungen min skli over leppene dine, for å kjenne hvor myke og varme de er. Stå så nært deg at kroppen min kan krible der den varme pusten din treffer huden min. 

Alt jeg ser for meg er hvordan du tar et godt tak i håret mitt, lener hodet mitt litt bakover og biter meg i leppen. Jeg forestiller meg hvordan kroppen din ser ut, etter at jeg har revet av deg t-skjorten. Lar tankene vandre slik jeg ønsker at mine fingre skal vandre nedover brystet ditt, nedover magen, mot bukselinningen. Kjenner underlivet mitt trekker seg sammen i det jeg i tankene åpner beltet ditt og knepper opp den øverste knappen i buksen din.


 

Kjenner jeg dette - da er du ikke bra for meg!

Fornuft og begjær

Drittsekker er sexy! Lidenskapen det vekker i meg er enorm. Jeg kjenner hvordan hvert eneste sekund jeg ser på han fyller meg med et begjær som pumpes rundt i kroppen min. Jeg MÅ HA!

Jeg har gjort dette før, og jeg vet hvordan det ender. Jeg slukes med hud og hår, og du spytter meg ut igjen når du er ferdig med meg. Intuisjonen min kjenner deg igjen på mils avstand, og kjemper med nebb og klør for å få meg til å se en annen vei. Samtidig er lukten av deg i rommet som en magnet på meg, og jeg klarer ikke å la være. 

Hodet mitt skriker imot meg, og sender meg flash backs på alle krasjene jeg har vært gjennom. Men, lysten som river og sliter i kroppen min veiver disse faresignalene til side. Fornuften forsøker med alle midler den finner, men de biologiske driftene er sterkere. Begjæret vinner!

JEG MÅ HA!!!


 

Ja men, hva med de snille guttene?

Jeg kan ikke motsi dere. De snille guttene har mye å fare med. Enda mer enn en bad boy noensinne vil klare å gi. Og den snille er nettopp snill, og dermed så mye bedre for meg. Det burde jo telle noe i lengden, burde det ikke?

For jeg vil jo ha en mann som respekterer meg og tar hensyn. En som ser meg og elsker meg akkurat slik jeg er. En som stryker meg over ryggen om morgenen, og som pakker teppet rundt meg når jeg fryser. Han som lager middag når jeg kommer sent hjem fra jobb, og som overrasker meg med små romantiske gester når det minst er ventet. Det er jo DET jeg vil ha.


 

De er så forbanna kjedelige!

Det er synd å si det, men de snille guttene er så forbanna kjedelige i lengden. De gir ikke motstand. De utfordrer meg ikke. De er bare pusekatter...

Og sexen er verre. Hvis jeg i det hele tatt synes enn snill gutt er attraktiv nok til å vurdere sex, så dør det relativt fort. I alle fall etter første gang, hvor han har mistet nyhetens interesse. Det gir meg bare ikke noe. Sex med en snill mann man er glad i kan være deilig det. Det gir en unik, varm og intim nærhet.

Men jeg vil ha SEX!

Jeg vil ha han som drar meg i håret og biter meg i leppa. Han som bare må ha meg, og bøyer meg over sofakanten rett før vi skal gå. Han som i ren ivrighet dasker til på stumpen min så det gir gjenklang i rommet. Han som løfter meg opp og dytter meg mot veggen i et smug, bare fordi han ikke klarer å vente lenger. 

Jeg vil ha han som får meg til å gispe etter luft når han legger hånden på halsen min. Han som etterlager en sviende varme over huden min der hendene hans har vært. Han som får meg til å tigge etter at han skal ta meg. 

For bad boy'en har gjort dette før. Han kan dette! Han får meg over kanten igjen, og igjen, og igjen allerede før den snille gutten har rukket å forstå at jeg har en klitoris. Men kanskje en dag, så møter jeg han som gir meg det jeg ønsker meg uten at jeg krasjer...


 

- Fri og freidig -

#singel #single #sex #sexogsamliv #samliv #sexogsingelliv #begjær #lyst #lidenskap #snillegutter #badboy #flørt #tiltrekning #fri #friogfreidig #mann #menn #blogg #helse #intimitet #nærhet #godsex #kroppskontakt

2 kommentarer

hethusmor

25.04.2017 kl.22:37

Jeg er så enig med deg!

Fri og freidig

26.04.2017 kl.08:43

hethusmor: Godt å høre at det ikke bare er jeg som tenker slik! Det er jo en grunn til at bad boys er en greie ;)

Skriv en ny kommentar

hits