Størrelsen teller mer enn du tror!

Ja, dette er et innlegg om størrelsen på menn - både høyden og DEN størrelsen.


 

Det finnes gud vet hvor mange artikler om temaet - hvor mye teller egentlig størrelsen? Og joda, den teller faktisk mer enn du tror.

(Og jeg beklager til alle sarte lesere for min språkbruk i dette innlegget, for enkelte ting kan ikke sies uten bruk av konkrete ord.)

De edle deler

Kølla. Snabelen. Junior. Kjeppen. Kronprinsen. Kjært barn har mange navn. Dere forstår alle hva jeg sikter til - pikken! Hvor mye har egentlig størrelsen på kølla å si for oss damer? 

Det er faktisk gjort forskning på akkurat dette, og en undersøkelse gjort av australske forskere viste at  størrelsen faktisk har noe å si. I alle fall utseendemessig i vurderingen av hvor attraktive menn er.


 

Det er derimot ikke sagt at det skal være størst mulig. Interessen for størrelsen ser faktisk ut til å dale etter et visst punkt når det er stort nok.

Alt håp er heller ikke ute. For norske kvinner faktisk søker under gjennomsnittet etter porno med velutstyrte menn. Det finnes også de undersøkelser som viser at mange kvinner synes størrelsen er uviktig. Og blant erfarne kvinner skal visstnok tykkelsen på kronprinsen være viktigere enn lengden.

Høyden

Men, forskningen viser også at størrelsen på snabelen ikke har alt å si. Det er kombinasjonen høyde, skuldre og størrelse på junior som avgjør. Stor kjepp kan kompensere for noen centimeter i høyde blant annet. For det er ingen tvil om at høyden er viktig for oss kvinner. 


 

Kvinner generelt foretrekker menn over 1,80. Bare se på Tinder, hvor det nesten ikke finnes en mannlig profil hvor høyden ikke er angitt. Høye menn, særlig kombinert med bredere skuldre blir gjerne sett på som mer maskuline og tiltrekkende.

Ja men, har det egentlig så mye å si?

Svaret er både ja og nei.

Igjen - de edlere deler

Når det gjelder størrelsen på staken, så har det egentlig minimalt å si så lenge man ikke er i ytterpunktene veldig stor eller veldig liten. For etter egen erfaring er ingen av delene noe særlig ålreit.

En som er stor må som regel vise ganske mye hensyn. Han kan som regel ikke ta en dame for hardt, fordi det kan være smertefullt å treffe bunnen i henne. En vagina er tross alt ofte kortere enn en penis. Er den for tykk, så kan også det være en utfordring ved at dama er for trang eller at det blir for mye friksjon. 

Det er heller ikke noe stas med en som er for liten. For vi (i alle fall jeg) ønsker å kjenne at en mann fyller oss når de trenger inn. Det er kjedelig å bli pult, og ikke kjenne annet enn hoftene hans som treffer hoftene dine. Da kan jeg like gjerne så å bumpe rumpa mot en vegg.

Det er heller ikke noe gøy å måtte lete etter junior og lokke han frem, eller runke en mann bare med fingertuppene fordi å bruke hele hånden blir for stort.


 

Så lenge vi ikke snakker for stort eller for lite (som gjelder de aller færreste), så er egentlig totalen det eneste som teller. Dersom størrelsen ikke er den ideelle, så kan mye kompenseres med teknikk, stilling, tunge og fingre. Dessuten vil også ideell størrelse variere fra dame til dame. Vi er tross alt heller ikke likt konstruert.

Høyden - igjen

Jeg er en av de som har tenkt at høyden ikke teller så mye. For all del, høye menn fremstår ofte som mer maskuline enn lave. Samtidig så vil inntrykket av maskulinitet også påvirkes av utstråling, selvsikkerhet, kroppsspråk, antrekk, skjegg osv. Det er et helhetsinntrykk. Derfor har jeg aldri brydd meg noe særlig om høyde på forhånd.

Meeeeen.... Jeg har dessverre endret mening!

For en liten stund siden datet jeg en mann som ikke var stort høyere enn meg selv, og jeg er en liten frøken på skarve 1,64 på sokkelesten. Ikke hadde han det karakteristiske maskuline utseende heller, men for all del... Han fikk en sjanse. Det er mange viktigere kvaliteter ved en person enn høyden tross alt.

Så en dag stod jeg der da. Bøyd over kjøkkenbenken med baken i været. Og det lovet jo bra, eller hva? 


 

Jeg elsker høye hæler og har dem gjerne på "til sengs". Selvfølgelig er stiletter favoritten, og jo høyere jo bedre. Fordi jeg ofte har på høye hæler så vil jeg automatisk stå på tå hvis jeg tas bakfra (beklager detaljene). I tillegg foretrekker jeg å stå med nesten samlet ben, fordi jeg da kjenner han bedre og blir trangere. 

Men, der stod jeg da med denne lille mannen bak meg. For å få det til måtte jeg stå med føttene flatt plantet i bakken og bena over en halvmeter fra hverandre. Det var turn off!

Så da fant jeg ut at høyde faktisk har noe å si for meg også... Og jeg skjønte jo brått at det trolig ikke er tilfeldig at omtrent samtlige av mine tidligere kjærester er over 1,90.

Så, hva er konklusjonen:

Konklusjonen min er at størrelsen teller mer enn man tror. Enten det er snakk om høyde, skulderbredde eller soldaten. Men mer her, kan kompensere for mindre der. Og mer kan også være teknikker, fingerferdigheter, personlige egenskaper som trygghet, godhet, varme og nærhet osv. osv.

Og heldigvis er alle kvinner forskjellige, og dermed varierer også våre preferanser. Så det som passer meg, passer garantert ikke for nabofrua.

Og så en liten fun fact:

Det er mange som prater om størrelsen. Særlig de som er store har en trang til å fortelle omverden om akkurat hvor mange cm som finnes bak buksesmekken.

Vel, jeg har vært med my fair share of men....

Flere har påstått at de er store. Sannheten er at dere ikke er så store som dere tror! Dere er ikke små, men det er heller ingen grunn til å tro at å åpne buksesmekken på akkurat DEG er som å finne enden av regnbuen. De virkelig store, det er de som har holdt kjeft fordi de ikke vil skremme noen...


 

To artikler er brukt for å finne forskningsmaterialet som er presentert. De to finner du HER og HER.

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sex #sexogsamliv #samliv #sexogsingelliv #penis #størrelse #penisstørrelse #størrelsenteller #menn #mann #høyde #utstyret #forskning #side3 #blogg #helse #storpenis 

15 kommentarer

Elevele

24.04.2017 kl.16:25

Jeg må kommentere.. Ha ha.. Svært få ting er mer skuffende enn en gutt/mann som skryter av utstyret sitt.. Og så kommer det en tid da, der man faktisk skal få oppleve dette store stykket av en kjøttbit han har "gjemt" godt under buksa. Man blir jo litt forventningsfull (nå er jeg av typen som ikke vil ha så j***** stor), og skuffelsen blir jo stor da, når de faktisk er litt under gjennomsnittet- som i utgangspunktet ikke er feil, det var bare forventet noe mer :P Eller alle de som skryter av triksene de har, men ikke vil fortelle hva, og så ligger man der da og venter på et triks som aldri kommer? Hæ liksom?

Ok, nå hørtes det ut som om jeg hadde vært på fryktelig mange her, men det får nå være :P Jenter prater sammen ;) he he

Fri og freidig

24.04.2017 kl.17:17

Elevele: Ja, vi jenter prater sammen, og det skal ikke mer enn én til før man har en historie å komme med...

Enig med deg i det med forventninger altså! Det er kjedelig om mannen forsøker å selge diamanter, men kun har stein.

Elevele

24.04.2017 kl.17:20

De fleste har nok en historie som er verdt å fortelle ;)

Fri og freidig

24.04.2017 kl.17:28

Elevele: Ja, klart vi har!
Og for hver historie vi har, så sitter det også en mann med en historie. Sikkert like mye å le og grine av der ;)

Elevele

24.04.2017 kl.17:33

Ja, garantert :P Har hørt en del av de også :P ha ha

Fri og freidig

24.04.2017 kl.17:38

Elevele: Like moro hver gang det ja! Hahaha

Elevele

24.04.2017 kl.17:41

Ja, jeg elsker kleine sexhistorier, både fra jenter og gutter :P ha ha.. Veit ikke hvorfor, men det er jo underholdende :P

Fri og freidig

24.04.2017 kl.18:06

Elevele: Jeg synes det er kjempeartig selv! Derfor deler jeg også mine egne kleine historier, uansett om det er meg, mannen eller begges skyld at det ble kleint. Må jo bjuda på lite ;)

Reha

24.04.2017 kl.23:59

Lengden og bredden betyr selvsagt noe.kunsten er å tilfredsstille partneren slik at hun blir fornøyd.

Ja noen menn bare skryter kølla si.jeg har aldri gjort det fordi det er forskjell når du smaker den enn å hører bare om smaken. Mange mannfolk sier " du kan prøve den". :) men det betyr ikke at du kommer å like den. Av og til start menyen er deiligere en hoved retten :)

Fri og freidig

25.04.2017 kl.08:04

Reha: Lengde og tykkelse betyr en hel del, men hvor mye kommer selvfølgelig an på "mottakeren".

De menn som skryter av junior har misforstått noe vesentlig. For hvis størrelsen er det eneste man har å fare med, så blir det stusselig altså. Det er jo veldig mye annet som skjer under en akt også, enn bare penetreringen.

hehe

03.05.2017 kl.06:57

Ingen nyhet at kvinner elsker stor pikk...

Fri og freidig

03.05.2017 kl.15:03

hehe: Ja, kvinner liker stort utstyr inntil en viss grense. På samme måte som menn liker store pupper ;)

Sex, flørting og dating

08.05.2017 kl.14:20

En blogg (og artikkel) vi ønsker å ha med på vår nettside om dating, sex, singelliv og annet voksent! :P

Fri og freidig

20.05.2017 kl.10:32

Sex, flørting og dating: Det kunne vært gøy!

Fri og freidig

20.05.2017 kl.11:20

Sex, flørting og dating: Dere må gjerne dele på deres nettside, så lenge det linkes klart til bloggen og det ikke er tvil om hvem som har skrevet det.

Skriv en ny kommentar

hits