Ligge sammen uten å ligge sammen

Det har skjedd en endring som jeg synes er helt merkelig! Jeg vet ikke om det skyldes at vi (jeg og de jeg dater) er eldre, og har travlere liv. Eller om det er tiden som har endret seg. Derimot har jeg observert at frasen

"Vi ligger sammen uten å ligge sammen!"

har endret innhold totalt!


 

Hva har skjedd?

Før kunne man sove sammen når man datet uten at det betydde at det med sikkerhet ble sex. Det var lettere å få noen til å sove over enn å være sikret sex. 

Nå er det motsatt. Det er lettere å få sex enn å få noen til å sove over. For det er tydeligvis mer normalt å bytte kroppsvæsker (kun et uttrykk for man bruker tross alt kondom), enn det er å tilbringe natten i samme seng. 

Så det er tydeligvis helt greit å knulle som kaniner (pardon my french), men det er ikke greit å sove inntil hverandre. Kroppskontakt kan vi ha i massevis, bare ikke nærhet og intimitet.

Savner noen å sove med

Jeg må innrømme at jeg for første gang i livet savner noen å sove med. Dette har jo aldri vært noen utfordring når jeg har vært singel tidligere, men det er tydeligvis det nå. Og jeg savner slik det var.

Har vi blitt redde for å være nær noen? Har vi blitt redde for å dele intimitet? For det er tydeligvis litt trendy med "tøm og røm", uten at jeg helt skjønner hvorfor det ene må utelukke det andre... Kan vi ikke bare gjøre som Ole Brum, og si "ja takk, begge deler!"?

For det er deilig å sovne i armkroken på en mann. Eller spooning. Herregud, jeg savner spooning! Den nærheten, bare det å kjenne en annen kropp inntil min, kjenne på varmen. Det savner jeg virkelig!


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singeltilværelse #singelliv #sex #samliv #sexogsamliv #sexogsingelliv #liggesammen #sovesammen #fri #friogfreidig #intimitet #savn #nærhet #kroppskontakt #tømogrøm

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits