Nakendate - sånn gikk det!

I går var jeg på nakendate! Det er jo litt annerledes å gjennomføre hele daten helt uten klær eller annet å dekke seg med. Jeg synes det er gøy og spennende å prøve noe nytt, så selvfølgelig sa jeg ja da forslaget kom på bordet.


 

De av dere som ikke har lest gårsdagens innlegg, bør gjøre det. Det finner du HER!

Hvordan gikk det?

Det var veldig merkelig å gjøre seg klar til date uten å måtte tenke på hva jeg skulle ha på meg. For det er jo en greie vi damer gjerne sliter litt med når vi skal noe. Men, i går var jo ikke det noe tema. Derimot er det første daten hvor det virkelig har vært viktig at legger er barbert og bikinilinja er trimmet. Etter dusjen fikk jeg sminket meg, før jeg dro på meg en lett neglisjé, bare for å ha på noe når jeg åpnet døren.

Avtalen var uten klær fra første stund, så fyren gikk rett på badet og kledde av seg. Jeg sørget for at neglisjeen min forsvant, og da stod man brått der naken...


 

Jeg var redd det skulle bli veldig kleint når han kom ut fra badet, så jeg fant ut at jeg måtte glemme at vi var nakne. Bare late som ingenting, i alle fall innledningsvis. Så jeg fant frem litt drikke og så satt vi oss i sofaen.

Det var heldigvis ikke kleint. Praten fløt lett som enhver annen date. Sett bort i fra vandrende blikk, så var det egentlig ikke noe annerledes å gjennomføre daten naken. Det gjorde det hele til en veldig forfriskende opplevelse! Dette kan jeg godt gjøre igjen altså!


 

Så kommer jo det som jeg vet at flere lesere lurer på:

Did we do it?

Avtalen var at vi kunne kysse og ta på, men ikke under beltestedet. Vi skulle IKKE ha sex! 

Selvfølgelig så har man pirret hverandre opp frem til daten, fordi man har vært spent og nysgjerrig på hverandre. Vi var derfor begge inneforstått med at det kunne bli vanskelig å holde akkurat den. Innerst inne så visste vi vel begge to at den "regelen" ville bli brutt om kjemien ikke ble forstyrret og klein av nakenheten

Er kjemien god på date, så rører man jo lett ved hverandre. Legger hånden på kneet, stryker på armen, stryker over ryggen osv. Når man er naken, så blir alt dette litt mer intenst. Så svaret på spørsmålet er:

J A ! ! !

Vi klarte ikke å holde fingrene av fatet, men det er helt greit! For her sitter jeg og smiler i dag, glad og fornøyd!

Smiling woman laying on bed with man
 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sex  #sexogsingelliv #date #dating #nakendate #nakendating #naken #flørt #fri #friogfreidig #pådate #onlinedating #tinder #sjekking #berøre #berøring #pirre #flørt #flørte #samliv #sexogsamliv

 

2 kommentarer

Illusjonisten

25.04.2017 kl.15:26

hahaha må si det hørtes litt kleint ut jeg da, men har hatt mang en date med klær som har vært kleine også så hvorfor ikke :) Tøft gjort uansett.

Fri og freidig

25.04.2017 kl.16:23

Illusjonisten: Ja, det kunne fort blitt veldig kleint, men det var jo nettopp "Hvorfor ikke?" Jeg tenkte :)

Skriv en ny kommentar

hits