10 grunner til at jeg savner kjæreste

Tidligere i uken presenterte jeg mine topp 10 grunner til at jeg DIGGER singellivet. Det bør jo selvfølgelig veies om med en motpol.


 

For selv om jeg elsker singellivet mitt og alt det har å by på, så er også savnet der innimellom. Savnet etter en kjæreste. Den ene. Den som gjør at jeg ikke lenger er "ensomhet", men heller er del av en "tosomhet". Så her er listen:

Topp 10 grunner til at jeg savner kjæreste:

 1. Våkne sammen
  Det å våkne sammen noen er alltid stas. Våkne av at noen ligger å stryker deg over ryggen eller kinnet. Åpne øynene sakte, og se rett inn i velkjente øyne til den man elsker. Et lite smil etterfulgt av et "god morgen kjære", det blir jo stort sett ikke mer romantisk enn det.


   
 2. Late søndager
  Det er en grunn til at "søndagskjæreste" er et begrep. For søndager er den kjedeligste dagen å være singel på. Disse dagene skulle jeg gjerne kunne delt med noen. Lat morgen hvor man våkner sammen, har morgensex, drikker kaffe i fred og ro. Så tilbringe dagen enten med å gå en tur, besøke en utstilling, dra på oppdagelsesferd i bilen og se hvor man havner, eller bare ligge nakne i sengen og se film og kose hele dagen.
   
 3. Hverdager
  Det er deilig å dele hverdagene med noen. Spise middag sammen, prate om dagen som har vært, små smil og kjærtegn når man passerer hverandre i huset, krype opp i sofaen sammen for å slappe av og det å bare ha noen tilstede.


   
 4. Noen som alltid er der
  Det hender ofte det skjer små ting i hverdagen min som jeg gjerne vil dele med noen. Det kan være en frustrasjon eller irritasjon, men stort sett er det alltid snakk om hverdagsgleder. Dere vet... Disse små, egentlig ubetydelige tingene i hverdagen som får oss til å smile og som betyr så utrolig mye i den store sammenhengen. Årets første hestehov, en kaffe i nydelig vårsol, et smil fra en fremmed på trikken, skryt fra sjefen... Det å faktisk ha en man kan ringe til eller tekste for å dele disse små tingene... Det savner jeg!
   
 5. De gode samtalene
  En kjæreste eller partner er for meg den man prater mest med. Den ene man har de virkelig gode samtalene med. Det kan være om forholdet og hverandre, om jobb, om venner, om politikk, religion, samfunnsproblemer, gleder, utfordringer, tv-serier, hva som helst. De gode samtalene som bare flyter og hvor man glemmer tiden. Hvor man er så oppslukt at alt annet ikke betyr noe, kun der og da teller.
   
 6. Å være stille sammen
  Det er ikke mange man kan være stille sammen med, med det kan man med en kjæreste eller partner. For ellers kan stillhet være ukomfortabelt. Men med kjæresten så er det så mye trygghet, nærhet og varme at stillheten kan nytes sammen. 
   
 7. Armkrok
  Noe av det aller, aller deiligste med en kjæreste er å ha en fast armkrok å krype inn i. Enten det er i sofaen med en god bok, når jeg skal sove eller hvis jeg trenger å gjemme meg litt når vi ser en grøsser. Armkrok er noe av det beste som finnes!


   
 8. Kos
  Denne er sidestilt med armkrok. Jeg er en kosejente, så det å kunne få kos og klemmer når jeg vil er helt herlig. Jeg trenger fysisk kontakt, og det er ikke alltid det savnet kan tilfredsstilles av en klem fra en venn, junior på fanget eller et tilfeldig ligg. For den nærheten og intimiteten som en kjæreste, en partner kan gi, den kan ikke erstattes.
   
 9. Kyssing
  Det er så deilig å kysse. Varme, myke lepper som møter hverandre. Tungespiss som utforsker. Litt frekk småbiting i en underleppe. Herregud, det er deilig! Og tilgangen på kyssing er vesentlig større med en kjæreste. Noen ganger savner jeg tiden i tenårene når man kunne kline i timesvis...
   
 10. Regelmessig sex
  Jeg er veldig, veldig glad i sex. Jeg vil ha både kvantitet og kvalitet. Og jeg liker alt fra den kjappe ved kjøkkenbenken rett før man skal ut døren, til den lange, lidenskapelige og intime elskoven. Sex med en man elsker er stort sett alltid bedre. Det eneste man ikke får der er nyhetens interesse, men så viktig er ikke den. Å ha sex med en partner man kjenner og er glad i, er derimot fantastisk. 

Så ja, selv om jeg virkelig digger singellivet, så har det sine fordeler å være i et parforhold også. En dag blir det min tur, og den dagen gleder jeg meg til. Men, jeg har ikke hastverk. Den dagen kommer raskt nok, og inntil da bare nyter jeg livet!

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #fri #friogfreidig #sex #sexogsingelliv #sexogsamliv #samliv #ensomhet #tosomhet #kjæreste #kjærester #kjærestepar #finnekjæreste #finnedenrette #kos #kjærtegn #hverdag #armkrok #kyss #kyssing #klining #hverdagsgleder #par #parforhold #partner #kjærlighet #forelskelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits