Da har jeg rundet Tinder... Hva nå?

Nå har jeg mer eller mindre rundet Tinder. Det føles sånn i alle fall...


 

For all del... Dette betyr ikke at jeg har datet alle matchene mine, og hoppet til køys med de som lot seg lure. Langt der i fra! Selv om jeg av mange vil anses som promiskuøs, så prøver jeg ikke å sette noen rekorder her...

Det hele skyldes at jeg begynte å merke resirkulering. Profiler jeg hadde sveipet til venstre tidligere begynte å dukke opp igjen. Til slutt fikk jeg denne:


 

For kresen, eller for ivrig?

Jeg skal innrømme at jeg har tilbrakt litt mer enn fem minutter på Tinder i det siste. Men hva skal man ellers gjøre når man kjeder seg hjemme alene? Det er enkel underholdning, samtidig som det er spennende når man begynner å chatte med noen. Så det har blitt MANGE sveip.

Jeg er kresen, det skal jeg ikke fornekte. Men det er ikke umulig å slippe gjennom nåløyet hos meg. Jeg har nemlig også fått denne:


 

Og nei, jeg kommer ALDRI til å betale for verken sjekkeapp eller noen annen form for online dating.

Ensformige profiler

Jeg skal jo innrømme at Tinder ikke er det mest spennende på sikt. Alle profilene er jo like man har hovedsakelig fire typer menn på tinder:


 

Hva med en lett blanding?

Jeg skulle gjerne møtt en fyr som er litt aktiv, enten det er på treningsstudioet, med løpesko på bena, eller på fjellet. Men, han må også like å kjenne på hvilepulsen i sofaen med mat og vin. Han må gjerne ha veltrent kropp (men intet krav overhodet), men han behøver ikke å vise frem hele før jeg avdekker den selv eventuelt. Han må gjerne være kreativ, men det er også viktig å ha noe omløp i topplokket utover denne harde skolen livet sender oss alle gjennom. Og familie er vel og bra, men jeg skal i første omgang på date med fyren og ikke hele nabolaget.

Jeg er heller ikke perfekt, men jeg tror jeg kan by på litt forskjellig. Jeg går mye tur og skulle gjerne gått oftere i fjellet, og jeg elsker sofakvelder med film, vin og mat. Jeg er høyt utdannet, men de beste diskusjonene er om temaer alle kan relatere seg til. Jeg nyter gode italienske viner, men jeg møter helst vennene mine til en kaffe eller en halvliter på en brun pub. Jeg er kreativ, men har ingen suksess med å uttrykke det. Jeg er familiekjær, kosete og rolig, samtidig som jeg gjerne er sosial når noe skjer. Men, de mennene som matcher det, de finnes i alle fall ikke på Tinder.

Hva med andre muligheter?

Det finnes jo ganske mange sjekkeplatformer for tiden, så kanskje Tinder ikke er min greie. Kanskje jeg skulle forsøkt noe nytt. Men, jeg aner ikke hva hvor jeg skulle begynt. Eneste kriteriet mitt er at det skal foregå i anstendige rammer, og det skal ikke koste penger. I jungelen av platformer, så er det lettere å la være enn å forsøke... Kanskje prince charming dukker opp på døren min en vakker dag?


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #dating #date #sjekking #onlinedating #onlinesjekking #datingprofil #onlineprofil #sukker #match #tinder #happn #nextlove #elitesingles #okcupid #sjekkeapp #finnedenrette #finnekjærligheten #denrette #kjærlighet #par #parforhold #sex #sexogsingelliv #rundettinder #fri #friogfreidig #blogg #samliv 

2 kommentarer

Scorpilady

20.04.2017 kl.20:14

Jeg fant faktisk drømmeprinsen på nettop Tinder, å jeg har vert noen runder gjennom mange slike steder oppigjennom. Å har nok av erfaring med mye rart av hannkjønn, ser veldig mye det samme over alt, det gjelder å finne de som en sjelden gang kanskje kan havne der. Min fyr var ingen typisk datingside fyr, pusjet av venner etter årevis singel. Å selv om det dukker opp grums iblandt så har jeg virkelig funnet diamant blandt gråstein ;-)

Fri og freidig

21.04.2017 kl.09:00

Scorpilady: Det er derfor jeg faktisk valgte å forsøke tinder. For det kan være en og annen ålreit fyr som (som meg) bare tester det ut. Og jeg har faktisk en tinderdate allerede i morgen, så kan bli spennende...

Skriv en ny kommentar

hits