Tjukkebollafeita på date?

Det var en så vanvittig god start jeg hadde på dagen i dag. Troppet opp på badevekten, og prøvde å roe meg ned med "det er ikke så ille som du skal ha det til!" Men jo, det var det!

Tallet på vekta skrek mot meg! Og tankene mine skrek ikke noe mindre: "Du er ikke fri og freidig du vettu! Frodig tenker jeg vi sier. F - R - O - D - I - G ! ! !"


 

Jeg visste jo at singelpåske og tilbud på smågodt var en dårlig kombinasjon, men litt skal man jo unne seg. Problemet er bare at jeg ikke helt skjønner mengdebegrepet LITT, og tydeligvis blander sammen hekto og kilo når jeg plukker smågodt.

Panikk!

Jeg er forfengelig, jeg er det! Det innrømmer jeg med glede. Samtidig har jeg stort sett alltid vært fornøyd med meg selv og kroppen min. Joda, den kunne vært litt tynnere, litt strammere, litt bedre trent osv. Men, jeg har vært fornøyd likevel.

Nå stod jeg der med panikk! For tallet på vekta var virkelig ikke noe ålreit. Og skal jeg være ærlig, må jeg nok skylde på ukene før påske også. I alle fall fikk jeg mye bilder i hodet på hva som må gjøres, samtlige i god, panisk Bridget Jones-stil.


 

Det skal legges til at jeg ikke tenker helt klart før kl. 6 om morgenen, men det er ingen tvil om konklusjonen: NOE MÅ GJØRES! Og det snart. Aller helst i går!

Jeg er lat!

For sannheten er at jeg er lat. Ekstremt lat! Jeg skulle gjerne gått i fjellet og trent hver dag. Det ser jo så utrolig digg ut egentlig. Men, jeg er rett og slett for lat. Det er jo så deilig å bare ligge på sofaen, eller sitte på en kafé, eller krølle seg sammen i senga med en bok eller film...


 

Det får jeg nå svi for. Det er kanskje på tide å innse at kroppen ikke er 20-ish lenger. Fettet fester seg faktisk til kroppen. For si som en bilfrelst kompis sa: "Gammal kjerre kan være rålekkert, men hu krever en god porsjon vedlikehold for å duge!"

Han har et poeng!

Det er jo så enkelt

Hey! Jeg så enkelt, ikke lett! Løsningen er enkel. Den kjenner vi alle: MINDRE INN ENN UT!

Vi kan det alle sammen. Vil man ned i vekt og størrelse, så må man forbrenne mer energi enn man inntar. Her er det ingen fordel å gå i pluss. Man må dytte mindre i brødhølet enn det kroppet bruker og man selv gjerne vil ha. Regnestykket må gå i minus! 


 

Trives bedre som freidig enn frodig!

Det er jo ikke noen tvil om at freidig er bedre enn frodig, i alle fall i mine øyne.


 

Og misforstå meg rett her... Jeg trives ikke som et skranglete skjelett uten former som kun er hud og bein. Jeg kommer alltid til å være en curvy dame med feminin fasong. Men, det kan faktisk bli for mye av det gode. Jeg har verken planer om eller råd til å oppgradere hele garderoben min en størrelse eller to, og ikke ønsker jeg det heller. 

Man får jo ikke akkurat like mange treff på Tinder om man skriver lubben i profilteksten heller. Og ikke vil jeg være den som blir møtt med å måtte realisere denne når jeg går på date:


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #friogfreidig #friogfrodig #fri #date #dating #slanking #slank #tjukk #feit #kosthold #påske #påskegodt #vekt #vektnedgang #sexogsingelliv #sjekking #onlinesjekking #onlinedating 

Én kommentar

LedZebbelin

26.05.2017 kl.12:21

Har du samme diagnose som meg!? Jeg sliter også med the lazy-ass syndrom! jeg må bare akseptere er medfødt syndrom og at alltid være instinktiv trukket mot sofaen med ansiktet ned som newtons gravitasjonsteori. Glad ikke eneste som er lazy-assen.

Fri og freidig

26.05.2017 kl.14:01

LedZebbelin: Takk, nå har jeg endelig fått et navn på det! Må ha det syndromet, for det du beskriver stemmer på en prikk

Skriv en ny kommentar

hits