10 grunner til at jeg DIGGER singellivet!

Selvfølgelig hender det at jeg savner å ha en kjæreste. Selvfølelig! Men stort sett nyter jeg singeltilværelsen min til det fulle. 


 

Man kan lese mange lister om fordelene ved å være singel, men mange av dem er lite realistiske og politisk ukorrekte. Så dere skal få min topp 10 liste. Realistisk, personlig og fullstendig  blottet for vurdering om det er korrekt eller ikke:

 1. Jeg kan spise snacks og godteri hele døgnet uten at noen ser rart på meg
  Jeg skal innrømme at av og til har jeg ikke lyst på middag, jeg har lyst på den sjokoladen som skriker mot meg i kjøleskapet. Andre ganger er jeg rett og slett for lat til å lage mat. Og som singel kan jeg spise hva jeg vil til middag (sjokolade, potetgull, is, kake), og ingen ser rart på meg eller dømmer meg for mine totalt uansvarlige valg.
   
 2. Jeg kan se alt fra chick flicks til Marvel uten innblanding
  Det er ingen som blander seg inn i hva jeg har lyst til å se når jeg har lyst til å se akkurat det. Om det så er 2 sesonger straight up av min største guilty pleasure, se trash-tv eller faktisk se en dokumentar eller tre (for det skjer nemlig også), så er det mitt valg og mitt valg alene.
   
 3. Jeg kan danse rundt i huset uten publikum
  Jeg kan ikke noe for det, men jeg elsker å danse rundt i huset. Helst i minimalt med klær, håret til alle kanter og til musikk jeg ikke vil vedkjenne meg at jeg liker. Jeg vrikker, twerker, bumper og grinder.


 

 1. Jeg kan synge for full hals i bilen uansett hvor jeg skal
  Jeg elsker å synge, men jeg kan det ikke. Jeg er sikker på at det finnes måker med mer melodiøs røst, så man kan trygt si at jeg ikke synger med tilhørere. Eller kun en gang, i fylla, og jeg er fortsatt flau nå flere måneder senere selv om det kun var to som hørte. Men bilen er mitt fristed. Der skrur jeg opp musikken og synger med, og det er ingen der som forstyrrer meg.
   
 2. Ingen andre enn meg roter hjemme hos meg
  Det er ingen mann som roter hjemme hos meg. Eller jo, junior roter annenhver uke når han er hjemme, men det er ikke det samme. Som singel er det ingen boxere på soveromsgulvet. Toalettsetet blir aldri stående oppe. Det er ingen som setter oppvasken på benken og forventer at den mirakuløst skal gå inn i oppvaskmaskinen av seg selv. Det er bare mitt rot, og det er greit.


 

 1. Det er ingen å irritere seg over i hverdagen
  ​Joda, det er mye å irritere seg over, så absolutt! Men, det er ingen å irritere seg over i hverdagen. Det er ingen jeg forventer at skal gjøre noe, så da slipper man også irritasjonen når det ikke gjøres til rett tid eller på rett måte. Eller irritasjonen over at det ikke gjøres i det hele tatt. Det er noe særdeles befriende over å ikke måtte forholde seg til noen andre.
   
 2. Jeg kan flørte hele tiden, og med flere samtidig
  Jeg elsker å flørte. Det gir en deilig, pirrende følelse i hele kroppen når det tikker inn en melding fra en man flørter med. Eller når man ser litt for lenge på en fyr før man forlegent slår blikket ned fordi man skjønner at han også er interessert. Jeg digger det, og jeg nyter at jeg kan gjøre det hele tiden og med flere!
   
 3. Jeg kan oppleve «the first kiss» når som helst
  Det deilige, spennende første kysset mellom to personer, hvor det sitrer i kroppen de siste sekundene før man kysser og tankene mens man kysser: «Vi kysser. Vi kysser! Åååå herreguuud, jeg har tungen hans i munnen!»


 

 1. Jeg kan ha sex med hvem jeg vil hvor jeg vil når jeg vil
  Jeg kan utforske spenningen det er å ha sex med noen for første gang så ofte som jeg vil. Det å gå på oppdagelsesreise over en helt fremmed kropp. La fingrene bli kjent med noe helt nytt.
   
 2. I can kiss and tell
  Det heter seg jo at man ikke skal «kiss and tell». Selvfølgelig forteller jeg jo ikke verden om det eller annonserer det på facebook. Eller jo, jeg gjør jo det egentlig med denne bloggen, men den er i det minste anonym. Men, jeg har også ganske gode, åpne og fordomsfrie vennskap, hvor vi gjerne møtes over en flaske bobler for nettopp «kiss and tell». For erfaringene blir til «stories to tell», og vi forteller, ler, rødmer og skåler. Og jeg elsker det!


 

Så ja... Jeg DIGGER singellivet mitt! Selv om jeg dater, så har jeg ingen hast med å ende singeltilværelsen med det første. Det skjer når det skjer, og inntil da så lever jeg lykkelig og nytter livet.

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #topp10 #sex #samliv #sexogsingelliv #firstkiss #førstekyss #fordeler #par #parforhold #dating #date #flørt #flørte #kissandtell

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits