Oh no.... Han kan ikke kysse!

Jeg skulle møte en fyr fra Tinder. En date! YAY! Det endte med totalt krise...


 

Jeg hadde gått utenfor min normale sfære. Meaning: dette var en type fyr jeg normalt ikke kaster et blikk nr. 2 etter. Helt plain i utseende, ordinær jobb, ordinære interesser, kledd i pologenser og blazer, hørte på listepop... Dere vet, klassisk a4 uten avvik.

Men, hvorfor ikke? Hvis de jeg normalt ville valgt og normalt ville falt for hadde funket, så hadde jeg jo for faen ikke vært singel. Så jeg tenkte det var på tide å prøve noe helt nytt.

Hjemmedate

Vi hadde egentlig planlagt første date dagen etter, men etter litt frem og tilbake kom han på besøk en dag før. Altså, allerede her burde jeg ha sett stoppskiltet. For hjemmedate er tidenes dårligste idé. Anyway...

Han dukket opp på døren. Vinflaske ble åpnet og praten gikk, om enn litt anstrengt. Det var også litt flørt i luften. So far, not so bad.


 

Then the big NOOOOOOOO!!!

Flørt ble til lett kroppskontakt, og lett kroppskontakt ble til kyssing. OMG! Det var tragisk! Av alle jeg har kysset, menn og kvinner, så skled han rett inn på topp 3 "worst kissers". Man kysser da for faen ikke med stramme lepper!

Kyssing og klining kan være så utrolig deilig. Jeg kunne gjort det i timesvis! Men en dårlig kysser er et stoooort NEI! No way, José! 

Han fikk heller ingen date nr. 2. Merkelig nok... Jeg vil nemlig ha dette:


 

Og helst mer til... Sukk...

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singeltilværelse #sexogsingelliv #samliv #sex #kyssing #kyss #klining #dårligkysser #date #dating #baddate #tinder #hjemmedate #fri #friogfreidig 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits