Tinder, online sjekking og "Vil du pule?" i tredje melding

De fleste som har vært single de siste 10 årene har vært innom en eller annen form for online sjekking. Det kan være morsomt, frustrerende, sjokkerende, spennende, klønete, hett... Alt og ingenting!


 

Sannheten er at etter hvert sitter man med følelsen av å ha speidet vennekretsen rundt uten hell, så hvor ellers skal man møte nye muligheter? Dating på jobb kan føre til ganske kleine komplikasjoner en mandags morgen etter at en date har gått feil. Og alle disse stedene hvor folk møter hverandre... I don't get it! Jeg har aldri blitt sjekket opp verken på treningsstudioet, butikken eller biblioteket. Eller jo, men da av så creepy mannfolk at besøksforbud er mer fristende enn et telefonnummer.

Joda, så da blir det online dating. Jeg har forsøkt å holde meg unna, men nå har selv jeg måttet krype til korset. Og vi hoppet rett i det og startet med Tinder.

Hvordan finne den perfekte profilteksten?

Å finne en beskrivende profiltekst er ikke spesielt lett. Vi nordmenn er ikke spesielt glade i å skryte av oss selv, men det gjelder ikke for meg. Jeg har selvtillit nok til å tørre å fremheve mine gode kvaliteter. Likevel, man skal være original og spennende. Det nytter jo ikke med:


 

Det er ingen som tror på det, og det skiller seg jo ikke nevneverdig ut. Eneste som mangler er "Bill.mrk. drit kjedelig".

Samtidig kan man ikke være så ærlig heller. Det hadde vært hysterisk morsom, men jeg vil trolig ikke finne en mann verdt å samle på ved å skrive:


 

Så man finner en penere versjon av seg selv som er litt mer egnet for offentligheten. Ikke nødvendigvis løgner, men bare en litt pyntet sannhet. Jeg sammenligner det gjerne med å forberede seg til date. Man dukker ikke opp på første date uten sminke med håret til alle kanter i joggebuksa med slaskete ræv og knær. Første date ønsker man å gjøre et godt inntrykk, så man viser frem en sminket og pyntet versjon. Fortsatt sannheten, men bare med et dryss av glitter og glamour.


 

Hvordan si hva du ønsker deg?

Når man først har klart å beskrive seg selv på en grei måte (les: er så dritt lei av å forsøke at man gir opp og lar det bli som det blir), så må man prøve å forklare hva man ønsker. Heller ikke her kan man være helt ærlig. Jeg kan jo ikke si:


 

Neida, jeg har ikke så mange faste kriterier egentlig. Men, man kan vel ønske seg hva man vil? Dessuten er det lettere å si hva man ikke vil ha egentlig:


 

Med tiden vet man at det ikke handler om kriterier og spesifikke ønsker. Det handler om kjemi og det å trives i hverandres armer. Man vil egentlig bare ende opp med en som både får deg til å le og til å komme, men det er ikke så lett å beskrive i en datingprofil. Egentlig skulle jeg ønske at det var så lett som dette:


 

Profilen på plass. Hva nå?

Da har man endelig fått på plass profilen, les: man har til slutt gitt opp fordi man er drit lei og tenker at det får bli som det ble. Hva nå? Jo, nå begynner klikkingen, likingen, sveipingen. Alt ettersom hvilken plattform man er på. Og hvis man faktisk får match og man begynner å skrive til hverandre, så slår det sjelden feil. I løpet av 3-5 meldinger ender jeg med en av følgende:


 

Hvorfor har menn så innmari dårlig tid? Hva med å se om det er en kjemi der? Flørte litt. Le litt. Bare bittelitt?!?!?! Mulig jeg er old fashion. Mulig jeg er sær. Men, det kan da umulig bare være meg som vil ha litt mer enn et hei før spørsmålene "Skal vi pule?" eller "Er du mine kommende barns mor?".

Nei, kanskje man skulle laget sin egen dating platform.... Hvor kriteriet var tålmodighet. Eller kanskje bare et samarbeid med Netflix???


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #singellivet #singeltilværelse #fri #friogfreidig #netflix #netflixandchill #sex #sexogsingelliv #samliv #dating #date #onlinedating #onlinesjekking #sjekking #tinder #møteplassen #datingprofil #par #parforhold #finnekjærligheten #kjærlighet #finnedenrette #denrette

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits