Playtime - "Jeg har aldri..."

"I have never ever...." Drikkeleken hvor du får vite litt for mye om vennene dine, og du rødmer like ofte som du ler. Og hvis du og dine venner er like open minded som mine, så blir alkoholkonsumet ganske høyt i løpet av kort tid.


 

På fredag var jeg invitert til påskelam med gode venner. Vertskapet stod for maten, gjestene for vin og snacks. Vi var totalt fem personer, og alle hadde møtt hverandre før. Maten smakte fantastisk, og desserten like så.

Homemade daquiries

Mens vertskapet ryddet av bordet, fant en av gjestene ut at daquiries var en god idé. Når ingen er bartender, så er som regel hjemmelagde drinker ikke spesielt godt. Jeg er ekstremt sær, og liker ikke drinker med utpreget spritsmak.

Bacardi, frosne bær og sprite gjorde visst susen denne kvelden. Da glasset ble plassert foran meg, var det for sent å si nei. 


 

Altså, drinkene jeg fikk servert så ikke så fancy ut. Det var ekstremt tydelig at den var hjemmelaget, og med feil/mangelfulle ingredienser. Jeg må innrømme at jeg ikke visste helt hvordan dette skulle gå, men jeg fikk brått hjelp til hvordan man skulle få tømt glasset. Det ble foreslått drikkelek! Jeg holdt på å si at det er drikkeleken fra helvete, men det er det faktisk en drikkelek som heter og jeg skal ikke stjele navnet (sjekk her om du er nysgjerrig).

Jeg har aldri...

"Jeg har aldri..." er en drikkelek jeg ikke har vært med siden tenårene. For de som ikke vet hva det er, så er det basert på "I have never ever..." eller "Never have I ever...". Navnene brukes om hverandre, og jeg må innrømme at jeg ikke vet hva som er rett. Normalt bruker man et faktisk spill, og dette kommer i mange variasjoner


 

Vi er ikke så avanserte, så vi spiller uten "spill" og lar fantasien råde. Basically:


 

Det sier seg selv at det ekstremt raskt fokuseres på sex, og spørsmålene blir mer og mer på kanten. Dette kan bli ekstremt flaut og pinlig, hvis man ikke kjenner de man drikker med så godt eller man kjenner dem godt men ikke på den måten. Mye latter blir det i alle fall.

Nå kjenner jeg vennene mine godt, og ingen av oss er sjenerte. Dessuten er vi ganske open minded alle sammen, så vi har jo gjort ett og annet opp gjennom årene.

Jeg kunne blitt sjokkert, men nei...

Jeg fikk vite ganske mye om mine venner, men jeg kan ikke si jeg ble sjokkert. Det er ingen av oss som er pripne. Vi er vel egentlig ganske eksperimentelle hele gjengen akkurat når det kommer til sex. Normalt vil det som sies under en slik drikkelek holdes i rommet, men siden bloggen er anonym skal jeg dele noen av avsløringene med dere:


 

Det ble en artig kveld med mye latter, noen få overraskelser, et par røde kinn innimellom og høy heving av glassene... 
Og ja, jeg fikk også bilder i hodet da jeg hørte om den oppblåsbare sauen som eksploderte...


 

- Fri og freidig -

#singel #single #singelliv #sex #samliv #fri #friogfreidig #singeltilværelse #fest #party #påske #venner #drikkelek #jegharaldri #Ihaveneverever #neverhaveIever #alkohol #daquiri #drinker #avsløringer #vennekveld #sexogsingelliv

2 kommentarer

hethusmor

17.04.2017 kl.00:01

Takk for kommentar på bloggen, lest litt på din nå. Virkelig sansen, så blir nok flere besøk av meg her!

Fri og freidig

17.04.2017 kl.00:10

hethusmor: Selv takk for kommentar! Hyggelig at du har tittet innom, og er veldig glad du har sansen for det jeg skriver. Blir veldig glad om du besøker bloggen flere ganger!

Skriv en ny kommentar

hits