First date, soon married?

Har du hørt uttrykket "instant relationship"? Du vet, når du går på første date og fra det tidspunktet begynner h*n du dater å behandle deg som om dere er sammen. Du slipper å rykke stadig frem i køen, fordi du får stempelet enten du vil eller ikke.


 

Det er ingen tvil om at vi damer er overrepresentert her. Møter vi en ålreit fyr, så begynner vi straks å forestille oss hvordan vedkommende vil være i en fremtidig rolle som "kjæresten". Problemet er at selv om vi VET at det er langt fra første date til et faktisk forhold, så begynner vi ofte å oppføre oss som om vi er der allerede. For de fleste skjer dette ubevisst. Problemet er at realiteten og det vi har forestilt oss ikke er det samme!

Hvorfor gjør vi damer dette?

Når vi damer begynner å tenke i disse baner, så merker menn det! Tro meg! Og det skremmer livskiten ut av dem. Jeg vet jo bare hvor skremt jeg ble av han ene jeg var på date med som var litt for utålmodig for min smak. Les Ro ned, mann! om du er nysgjerrig.

Det er jo helt bak mål! Hvorfor skal en mann få vår eksklusivitet, før han har mot og engasjement nok til å be om den? Hvorfor skal vi ofre våre planer, vår tid, for en mann som ikke gjør en innsats for å få en del av den? Hvorfor skal vi sitte å vente på en mann som åpenbart ikke venter på oss?

Han er faktisk ikke interessert!

Det er et engelsk uttrykk som vi her i Norge ofte glemmer: "He's just not that into you!" Det er noe vi burde ta til oss. 

Hvis en mann er interessert, så vil han sørge for å gi deg tid og oppmerksomhet. Selvfølgelig vil han det! Hvis du er i tvil om en mann liker deg på den måten, så er det stor fare for at han faktisk ikke gjør det. Hvis han tror du er verdt å satse på, så vil han selvfølgelig forsøke å gjøre deg til hans "the one" og ikke risikere at du blir hans "the one that got away".

Vi vet jo selv hvordan det er - hvis en mann tekster deg, svarer du når det passer deg. Merkelig nok så passer det nesten alltid å svare med en gang om du er interessert, men kanskje først 1-2 timer senere om du egentlig ikke bryr deg noe særlig. Sånn er det for menn også. Er de interessert i å prate med deg, møte deg osv., så finner de tid.


 

Ikke ha dårlig tid

Hvis du møter en mann som faktisk er verdt å være nysgjerrig på, ikke ha så forbannet dårlig tid. Ikke la han ta fullstendig overhånd, og ikke gi alt av deg selv. For når du avlyser alle dater, sier kanskje til alle planer i påvente av å høre fra han. Det han ser er at hun morsomme, kule, selvstendige dama med et eget liv og egne interesser, plutselig er klengete og trengende. Ikke gjør deg avhengig av en mann på den måten. Han fattet interessen fordi du er som du er, ikke endre det! La han heller måtte overbevise deg om å få plass i ditt fantastiske liv.

For en date, er bare en date. Selv om daten går bra og interessen er gjensidig, så betyr ikke det at dere skal ha på plass ring på fingeren, rekkehus, 2,4 barn og stasjonsvogn i løpet av de 2 første årene. 

Dating, det å forelske seg, det å kjenne at forelskelsen er gjensidig... Det er fantastisk! Ikke undervurder denne tiden. Ikke forhast deg. Nyt det!


 

- Fri og freidig -

#singel #singelliv #single #singeltilværelse #sex #samliv #par #parforhold #sjekking #Tinder #sjekketips #dating #date #datetips #datingtips #fri #friogfreidig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits