Ro ned, mann!

Som regel er det vi kvinner som vil rushe ting. Vi pusher på og kan ikke komme raskt nok inn i faste rammer. Når vi møter en mann, så higer vi etter å skille oss ut så vi ikke er bare "en dame". Vi vil være "dama". Å bli facebook official kan ikke komme raskt nok.


 

Det har jo en grunn! Vi vil vite hvor vi har en fyr. Det er mindre stressende å vite hva han er ute etter og hva vi kan forvente. For det er kjipt å investere tid og følelser i en mann som bare synes vi duger akkurat der og da, frem til noe bedre dukker opp. Og man blir såret om man tror "this is it" når fyren bare ville ha jevn tilgang på mus en periode.

Damer, jeg forstår! Og ja, been there, done that! Samtidig må jeg si:

Stakkars menn!

For det er intet som er så skremmende som en som vil for mye for fort. Det er skikkelig, skikkelig turn off! Jeg møtte en sånn fyr, og jeg må ærlig innrømme at det ikke frister å møte en sånn en igjen. Man får litt angst hvis man føler seg innesperret med mangel på oksygen etter en date...


 

Daten...

Det hele begynte på Tinder. Jeg er relativt skeptisk til hele greia, men av og til kjeder jeg meg og sveiper litt. Det viste seg at vi har noen felles kjente, så jeg tenkte at så ille kan det umulig være da. Så feil kunne jeg ta!

Vi avtalte å møtes - en date. Det ble på et sted jeg normalt aldri vil sette mine ben, og hvor jeg garantert ikke møter kjentfolk. (og dette bør bli et eget innlegg kjenner jeg - det med å velge sted for date)

Jeg hadde ikke de store forventningene. Han var av de som var sveipet til høyre under "det duger", og ikke "oi faen, du var heit" eller "oi, en tilsynelatende oppegående mann". Men, hvorfor ikke tenkte jeg?

Jeg hadde ikke tatt mer enn to slurker av en øl før jeg skjønte at her var det ikke håp. Det var null kjemi, og det ble fort klart at han ikke akkurat var noen intellektuell utfordring. Det hadde jeg for så vidt fanget litt opp på meldinger de siste to dagene før daten også. Herregud, han hadde allerede rukket å fortelle meg om den gale eksen som dumpet han for halvannen måned siden.

Etter to øl kom det endelig en naturlig setting å bryte ting av på, og den muligheten benyttet jeg gladelig. Null stress! Heldigvis ble det ikke så mange meldinger de neste par dagene heller. Bare noen få som jeg svarte på av ren høflighet.

Ro ned mann!

Så eksploderte det litt, kan man si. Fire dager senere møter jeg tilfeldigvis på fyren ute på byen. Jeg smiler og sier hei, og løper inn på do for å unngå å tisse i buksa. Etter å ha satt meg ned igjen sammen med vennene mine, tikker det inn en melding på tlf:


 

Altså... Han visste veldig godt at jeg skulle ut, og at jeg vanligvis går akkurat dit. Så allerede der skurret det. Dessuten hadde det vært litt mer normalt å komme bort til meg og spørre om han kunne slå seg ned sammen med oss, i stedet for å prøve å dra meg bort fra vennene mine. Men, anyway...

Vi hadde allerede bestemt oss for å dra videre på dette tidspunktet. Da vi skulle gå, var jeg høflig nok til å gå bort og si "ha det". Hvor ting gikk galt vet jeg ikke, men galt gikk det! Et kvarter-ish senere tikket en ny melding inn på telefonen min:


 

Hva gir du meg??? Gå videre??? Vi har hatt EN f*ckings date!

Jeg må innrømme at han fikk en melding tilbake med klar beskjed om at jeg ikke er den man kan stille krav til etter én date. Jeg setter jo ikke alt og alle til side for en fyr jeg har møtt en eneste gang. Én date betyr ingen ting mer enn nysgjerrighet, og det gir i alle fall ikke grunn til å tro man skal tilbringe resten av livet sammen. Så jeg svarte:


 

Kanskje man kan unnskylde med "fylla har skylda". Kanskje han hadde en kjip dag. Jeg må innrømme at jeg hadde mest lyst til å svare "Er du spik spenna gæ'ærn?"

No second chance

Han forsøkte å bortforklare, men det funket ikke. Han fikk ikke en ny sjanse for å si det sånn.

Det var skikkelig turn off med en som begynte å forvente noe av meg så tidlig og lenge før jeg var klar for det. Jeg ble skikkelig skremt! Så jeg må innrømme at jeg nå forstår de menn som snur seg og løper i motsatt retning så fort ei dame begynner å behandle han som kjæresten hennes lenge før ting er opplest og vedtatt.

For det er jo ren galskap!


 

- Fri og freidig -

#singel #singelliv #single #date #dating #førstedate #pådate #singeltilværelse #sex #samliv #kjærlighet #forhold #par #parforhold #fri #friogfreidig #tinder #sjekking #sjekkeapp 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits