Fri og freidig

Vi har alle (eller i alle fall de fleste av oss) vært på en haug av dater. Enkelte dater så bra at vi tenker at "this is it". Andre dater så mislykket av vi skulle ønske vi ble hjemme i sofaen i stedet.

Jeg har vært gjennom hele spekteret. Siden jeg fortsatt er singel, så blir det garantert flere også...

Fri og freidig - hva er så det?

Vel, jeg er singel, så da sier fri seg selv egentlig. Samtidig så er jeg også ganske freidig. Jeg hadde lyst til å skrive frekk, men orket ikke tanken på slibrige menn i midtlivskrise som tror bloggen er et skalkeskjul for gratis eskortetjenester. Så freidig var litt mer akseptabelt - håper jeg.

Jeg er som mange, og jeg er som ingen. Unik på mitt lille unike vis. Samtidig tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det jeg opplever. Det håper jeg i alle fall.

Min tanke er å gjøre singellivet mitt litt mer underholdende. Mest for min egen del, men kanskje noen kommer til å le med meg. Eller av meg. Spiller ingen rolle. Latter er latter, og latter er bra.

Hvis du har innspill, ris, ros, en historie du vil jeg skal dele eller bare vil si hei. Skriv en kommentar, eller send meg en mail på friogfreidig@gmail.com

Vi høres!


 

- Fri og freidig -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits